Shirly Karvinen paljasti: Tilaa aikuisten leluja kotiinsa Woltilla!

Bassoradion aamujuontaja ja vuoden 2016 Miss Suomi Shirly Karvinen kertoi keskiviikkoaamun lähetyksessä käyttävänsä ahkerasti kuljetuspalvelu Wolttia.

Karvinen on jo aiemmissa lähetyksissä kertonut olevansa ajoittain hieman holtiton raha-asioissaan.

Shirly paljasti, että hän on tilannut Woltista ruoan lisäksi kotiinsa paljon erilaista tavaraa, kuten seksileluja, kukkia ja elektroniikkaa.

– Teen kaikki päivittäisruokaostokset sitä kautta, mä tilaan mun elektroniikkaa sitä kautta, mä ostan mun kukat sitä kautta, mä ostan herranjumala seksileluja sitä kautta. Kaikki, mitä Woltista voi tilata, mä olen varmasti tilannut, Shirly toimitti.

Shirly kertoo myös, ettei hän kehtaa ostaa kaupasta edes kondomeita, seksileluista puhumattakaan.

– Mä oon ihminen, jota hävettää yksinkertaisesti kaikki. En haluaisi, että kukaan näkisi mun elämästä yhtään mitään. Mä en esimerkiksi koskaan ole ostanut kondomeja. En ikinä. En koskaan, Shirly sanoo.

Poppari Sannin kanssa seurusteleva Shirly toteaa, ettei hänellä olisi kyllä välttämättä edes hirveästi tarvetta kondomeille tällä hetkellä.

Shirly kertoo olleensa jo vuosia koukussa palveluun. Lähes päivittäin Wolt-tilauksia tekevä ex-missi päätti myös selvittää paljonko hän on kuluttanut yhteensä vuosien aikana rahojaan kyseiseen appiin.

Summa on pyöreästi 22 000 euroa.

– Tarkka summa on 21 678 euroa. Mä olen vähän vihainen itselleni. Siis okei tuo on vähän enemmän kuin muutama tonni vuodessa, eli ehkä noin kympin päivässä. Tuolla lailla rikottuna se ei tunnu pahalta.

Asiasta uutisoi ensin Seiska.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Shirly Karvinen (@shirlykarvinen) jakama julkaisu

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit