Selviytyjät Suomesta lähetettiin jälleen yksi kilpailija kotimatkalle: ”Puukkoa selkään koko heimolta”

Selviytyjät Suomesta äänestettiin kotimatkalle tällä kertaa Youtubesta tuttu Juuso ”Herbalisti” Karikuusi.

Kaikki muut paitsi Salkkarit-tähti Kerttu Rissanen äänestivät Juusoa. Juuso oli siinä luulossa, että kotiin lähtisi Joalin Loukamaa mutta toisin kävi. Radiojuontaja Karoliina Tuominen kieroili Juuson pois pelistä yhdessä BB-voittaja Kristian Heiskarin kanssa.

– Ennen kuin lähdin tänne, ajattelin heikkouteni olevan se, että luotan liian helposti ihmisiin ja se päätyy tuhokseni. Luotin Karoliinaan ja näin kävi. Tuli puukkoa selkään oikeastaan koko heimolta paitsi Kertulta. Oli hienoa nähdä, että Kerttu oli viimeiseen asti oikea ja luotettava liittolainen, Herbalisti kertoi heimoneuvoston jälkeen.

Karikuusi julkaisi myös äskettäin Selviytyjät aiheisen Instagram-päivityksen.

– Se oli siinä. Selviytyjät Suomi on mun osalta nyt taputeltu ja soihtu sammutettu. Aikamoinen vuoristorata toi oma seikkailu ehti silti olla, vaikka se loppui tähän. Oon todella otettu KAIKISTA viesteistä mitä oon saanut teiltä ja on ollut uskomattoman mukavaa seurata teidän intoilua sarjasta! Täytyy myöntää, että olin henkisesti jo aivan loppu tuossa vaiheessa, kun siirryin Aasoihin. Siinä vaiheessa suhtauduin tosi flegmaattisesti juonitteluun ja pelistrategiointiin ja lopulta mut pelattiin upeasti ulos @heikrisse ja @karoliinatuo toimesta! Kiitos kaikille, jotka uskoi muhun ja kannusti, Juuso kirjoittaa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön (@herbalisti) jakama julkaisu

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
3 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit