Seksikäs-Suklaa sai Suomen passin 21 vuoden odotuksen jälkeen: ”Kiitos Suomi, vihdoin olen suomalainen!”

Räppäri ja tubettaja Seksikäs-Suklaa, eli Luyeye ”Viki” Konssi, 29, kertoi maanantai-iltana Instagram-tilillään iloisia uutisia.

Mies on saanut Suomen kansalaisuuden 21 vuoden odotuksen jälkeen.

Lähiöbotox-yhtyeen solistina tunnettu artisti julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän pitää kädessään Suomen passia, kasvoillaan miehellä on onnellinen ilme.

– 21 vuotta tässä on mennyt. En ole pääsyt matkustamaan, ja muutenkin tuntui oudolta kun ei ollut passia. Edes pankissa ei ole kelvannut migrin antamat henkilötiedot! Kiitos Suomi vihdoin olen suomalainen! Olen ylpeä ja voin luvata että tänään puhun kirjakieltä ja nostan itselleni palkka. Verot on maksettu mutta mätkyt ei, Seksikäs-Suklaa kirjoitti Instagram-julkaisunsa yhteydessä.

Luyeye Konssi on kotoisin Angolasta, ja hän saapui Suomeen 8-vuotiaana perheensä kanssa. Miehellä on tähän saakka saakka käytössään ainoastaan muukalaispassi, joka ei oikeuta matkustamiseen, eikä sitä voi käyttää henkilöllisyystodistuksena.

Konssi kertoo Instagram-tarinavideolla itkeneensä onnen kyyneliä saadessaan Suomen passin, sillä nyt hän pääsee vihdoin vierailemaan synnyinmaassaan Angolassa. Lisäksi Konssi hehkutti, että vihdoin hän pääsee matkustelemaan ulkomaille kavereidensa kanssa. Hän kertoi myös saaneensa ulkomailta aiemmin työtarjouksia, joista hän joutunut kieltäytymään passin puuttumisen takia.

– Pääsen näkemään maailmaa. Mä tiedän vaan Helsingin, Kontulan ja Viron Tallinnan, Konssi sanoo tunteikkaana.

Räppäri paljasti Instagram Stories -osiossa myös, että häneltä ilmestyy tänä keväänä elämänkerta, Viki – Seksikäs-Suklaa Suomesta.

- ILMOITUS -

Kuvat:instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

VIIKON SUOSITUIMMAT

UUSIMMAT

Katso myös nämä

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]