Seiska: Pernilla Böckerman ja Anssi Heikkilä avoimesti yhdessä!

Onko Suomeen syntynyt jälleen uusi TTK-pari?

Pernilla Böckerman, 23, ja hänen ex-rakkaansa, poliisina työskentelevä Arttu Kilpeläinen ilmoittivat helmikuun alkupuolella eroavansa. Ero tuli monille yllätyksenä, sillä pari kertoi Pernilla & Kyttä -podcastissaan vielä kaksi viikkoa ennen eroilmoitusta vauvahaaveistaan.

Nyt Seiska-lehti uutisoi, että Pernilla on nähty yhdessä Tanssii tähtien kanssa -opettajana tulleen Anssi Heikelän, 37, kanssa. Pernilla ja Anssi voittivat viime syksyn TTK-kauden, ja kaksikon kemiat näyttivät sulautuvan enemmän kuin hyvin yhteen. Gekkonen kirjoitti jo 5. päivä marraskuuta, että kaksikon välillä on aistittavissa romanttisia viboja.

Lue myös: Tanssiiko TTK-suosikkipari myös vaakamamboa? – Anssi Heikkilän ja Pernilla Böckermanin välillä aistittavissa romanttisia viboja!

Seiskan saamien silminnäkijähavaintojen mukaan Pernilla ja Anssi nähtiin muun muassa maanantaina (12.2.) keskellä päivää Espoon Ikeassa katselemassa kodintarvikkeita.

– Koska seurasin syksyllä Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaa, tunnistin heidät helposti. Pari oli todella hyvällä tuulella. Anssi esitteli jotain tuotteita Pernillalle, joka sitten kommentoi niitä, Seiskalle kerrotaan.

Myös Anssilla on takanaan tuore ero, sillä Länsi Uudenmaan käräjäoikeudesta selviää, että Anssi ja hänen fitnessurheilijana tunnettu ex-vaimonsa ovat jättäneet yhdessä avioeropaperit 25. päivä tammikuuta. Ex-pari meni naimisiin vuonna 2019.

– Anssin tuleva ex-vaimo muutti omaan asuntoonsa jo joulukuussa, Seiskalle kerrotaan.

Seiska soitti Artulle, joka kertoi ettei tiennyt Pernillan ja Anssin viihtyneen yhdessä. Eron syitä mies ei suostunut kommentoimaan enempää.

– Kaikki on kerrottu meidän podcastissa, Arttu kertoo Seiskalle.

Anssi Heikkilä ei halunnut kommentoida Seiskalle hänen ja Pernillan välejä.

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit