Seiska: Ninja Sarasalo passitettiin pakkohoitoon – Ex-huippumallin verestä löytyi hurja määrä eri huumeita!

Entinen huippumalli Ninja Sarasalo on avautunut Seiskalle raskaasta syksystään.

Sarasalo ja hänen miehensä Jussi heitettiin ulos laivalta, koska pariskunnalla oli tullut riitaa tarjoilijan kanssa. Tapahtumasarjan päätteeksi Ninja joutui pakkohoitoon.

– Jussin pankkikortti oli hajalla, ja tarjoilija väitti meidän rikkoneen hänen kortinlukulaitteensa. Siitä käynnistyi iso ruljanssi, jonka seurauksena laivapoliisi heitti meidät ulos aluksesta. Mutta se oli vasta alkua, Ninja kertoo Seiskalle.

Sarasalo kertoo, ettei muista puoliakaan koko reissusta, sillä hän väittää joutuneensa huumatuksi.

– Meidät nimittäin huumattiin siellä laivalla. Mieheni meni niin sekaisin, että hän luuli minun myrkyttäneen hänet. Siksi paikalle soitettiin poliisit.

Ninja kertoo, että hänen verestä löytyi 12:ta eri huumetta. Lopulta nainen passitettiin putkaan.

Tallinnasta paluun jälkeen alkoi Fiskarsissa asuvan Sarasalon mielenterveys alkoi horjua. Ex-mallille oli puhjennut psykoosi.

– Juoksentelin Fiskarissa ympäri ämpäri etsien hädissäni miestäni. Päädyin anoppini luokse, jonne soitettiin ambulanssi. Sen jälkeen minut suljettiin kahdeksi viikoksi pakkohoitoon, Ninja paljastaa.

– Se oli elämäni hirvein kokemus, mutta toisaalta sairaalassa oli kerrankin pakko pysähtyä. Sain levättyä kunnolla. Minulla ei ollut ollut ikinä niin paljon omaa aikaa sen jälkeen, kun lähdin 16-vuotiaana Pariisiin, Sarasalo kertoo Seiskalle.


Lähde: Seiska

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit