Seiska: Miss Suomi kisoihin osallistunut Adelaine Botty van den Bruele kertoi kuuluvansa belgialaiseen aatelissukuun – Viranomaiset kumoavat väitteen!

Miss Suomi -kilpailuissa toiseksi perintöprinsessaksi valittu Adelaide ”Adele” Botty van den Bruele, 26, on väittänyt kuuluvansa belgialaiseen aatelissukuun.

Seiska-lehti lähti selvittämään missikaunottaren sukutaustaa. Lehden saamien tietojen mukaan Botty van den Bruelen perhe ei kuulu Belgian aatelistoon.

Selvityksen Seiskalle antoi protokollavastaava Hans Timbremont, jonka vastuualueisiin kuuluu aatelisto ja valtion korkeimmat kunniamerkit.

– Botty van den Bruelen perhe ei kuulu Belgian aatelistoon, hän kertoo lehdelle.

Timbremont kertoo, että aatelisarvo periytyy mieslinjaisesti eli isältä pojalle. Tämän lisäksi asiaan vaaditaan Belgian hallitsijan hyväksymä valtakirja, jotta suvulle voidaan myöntää aatelisarvo.

– Botty van den Bruelen perheen kohdalla nämä kriteerit eivät täyty, protokollavastaava toteaa Seiskalle.

Adele on väittänyt julkisuudessa, että hänen isoisoäitinsä äiti oli Belgian prinsessa. Tästä on maininta myös hänen Wikipedia-sivuilla.

– Emme voi poissulkea, että yksi tai useampi suvun naispuolisista henkilöistä olisi voinut olla aatelinen, Belgiasta todetaan.

- ILMOITUS -

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]