Seiska: Mikko Leppilammen käytös järkytti hoitajaa: ”Tiedusteli vaitiolovelvollisuudesta”

Näyttelijä Mikko Leppilammen ahdistelukohu ei ota loppuakseen. Aiemmin Seiska uutisoi Mikon ahdistelleen useita eri naisia kauneushoitoloissa.

Nyt Seiskan toimitukseen on ottanut yhteyttä jälleen uusi nainen, jonka kauneushoitola-asiakkaana Mikko oli kolme vuotta aiemmin.

– Ennen hoidon varaamasta, keskustelimme eri hoidoista hyvin pitkään. Mikko myös kysyi, että onhan minulla vaitiolovelvollisuus. Ihmettelin kysymystä, mutta ajattelin mielessäni, että se on joku julkkisten juttu varmistella asioita etukäteen, nainen kertoo Seiskalle.

– Kun Mikko varasi ajan, hän laittoi sen jälkeen viestiä Instagramin kautta ja kysyi puhelinnumeroni, jotta voisi sopia jatkossa hoitoajoista puhelimitse. Tässä ei tietenkään ole mitään väärää, mutta jälkeen päin ajateltuna sekin tuntuu hieman erikoiselta.

Seiska kertoo nähneensä kyseisen viestin. Seiskan toimituksella on tiedossa myös naisen henkilöllisyys ja kyseinen hoitola.

Lue myös: Beata Leppilammelta paljonpuhuva julkaisu Mikkoa koskevan skandaaliuutisen jälkeen!

Alastomuus järkytti hoitajaa

Hoitaja kertoo Seiskalle järkyttyneensä myös suuresti, kun Mikko olikin ollut alasti kylpytakin alla.

– Mikolle oli jo etukäteen kerrottu, että asiakkaita varten on kylpytakit, jotka saa halutessaan vaihtaa päällensä. Näin Mikko tekikin, mutta kun pyysin häntä hierontaa varten ottamaan kylpytakin pois, hän olikin alasti, hoitaja kauhistelee Seiskalle.

Hoitajan mukaan asiakkailla tulee olla alusvaatteet päällä hoidon aikana.

– Lopulta psyykkasin itseäni, että kyllä selviän tästä. Peittelin hänet pyyhkeillä, mutta hän veti niitä koko ajan pois. Lopulta kysyin Mikolta, että eikö sinun ole kylmä?, hoitaja kertoo Seiskalle.

Nainen kertoo Seiskalle myös, että Mikko kosketteli hänen reittään hoidon aikana ja ”alkoi tehdä oksettavaa liikehdintää hoitopetiä vasten ja äänteli samalla”

Lue myös: Seiska: Mikko Leppilampi meni alasti hierontaan – hoitaja järkyttyi!

Lähde: Seiska

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit