Seiska: Miina Äkkijyrkkä avautui Farmin shokkipotkuista: ”Itkin todella paljon, kun katsoin viimeisiä Farmi-jaksoja”

Miina Äkkijyrkkä kertoo raskaista ajoistaan Farmi Suomi -ohjelman kuvausten jälkeen.

Seiska haastatteli Miina Äkkijyrkkää, 74, kun Farmi Suomi -ohjelman viimeinen jakso oli juuri tullut televisiosta.

Farmi Suomi -ohjelman tuotanto potki kuvanveistäjän pois ohjelman kuvauksista, eikä koskaan kertonut tähän kunnollisia perusteluita. Miina kertoo Seiskalle, että lähtöpasseista seurasi totaalinen hylkäämistunne, joka nosti esiin lapsuuden traumat.

Finaalijaksossa oli mukana kaikki kilpailijat, lukuunottamatta Miinaa.

– En saanut hyvästellä ketään farmilaista, enkä saanut olla edes sillä viimeisessä pelissä, vaikka se oli sopimukseen kirjoitettu, Äkkijyrkkä kertoo Seiskalle.

– Itkin todella paljon, kun katsoin viimeisiä Farmi-jaksoja. Siitä kiitos Veetille (Kallio), että hän edes mainitsi minut. Olimme hyvä tiimi, minä, Veeti ja Sami (Jauhojärvi), Miina kertoo.

Nelonen media

Miina kertoo, ettei vieläkään tiedä syytä siihen, miksi hänet poistettiin tuotannosta.

– Olin ruispellolla Samin (Jauhojärvi), Mertsin (Kyllönen) ja Michaelin (Ntima) kanssa, kun tuotannosta ilmoittivat, että pakkaa tavarat. Se oli melkoinen mysteeri. Jos olisi ollut jokin tapahtuma tai jos olisi selvitetty jotain, mutta ei mitään. Se oli suoranaista murhaa, Miina toteaa lehdelle.

– Ensin olet yhteisössä pidetty ja arvostettu, sitten kaikki menee yhtäkkiä poikki, hän jatkaa.

Äkkijyrkällä tuli tv-kokki Linnea Vihosen kanssa kärhämää Farmilla. Äkkijyrkkä vihjasi Ilta-Sanomien haastattelussa, että Vihonen olisi saanut savustettua hänet ulos kuvauksista.

Lue myös: Katso: Tuotanto potki Miina Äkkijyrkän pois Farmi-kuvauksista – Näin kuvaveistäjä kommentoi asiaa: ”Puukko selkään”

Miina kertoo Seiskalle olleensa kaksi kuukautta psykoosissa tapahtumien jälkeen, ja psykiatrille olisi kuulemma vieläkin tarvetta.

Miinan mukaan hylätyksi tuleminen oli hänelle erityisen raskasta lapsuustraumojen vuoksi. Kuvanveistäjä kertoo Seiskalle, ettei hänellä ole lapsuusajoiltaan minkäänlaisia mielikuvia siitä, että häntä olisi pidetty sylissä tai, että hänen päätään olisi silitetty.

Lähde: Seiska

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
4 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit