Seiska: Jethro Rostedtilta ulosmitatut kiinteistövälitysfirman osakkeet huutokaupattiin järkyttävän halvalla!

Kiinteistövälittäjä Jethro Rostedtilla on mennyt paremminkin. Hiljattain oman äitinsäkin menettänyt Jeti on ollut viime aikoina otsikoissa talousvaikeuksistaan.

Nyt Seiska-lehti uutisoi, että Jethro on menettänyt omistuksensa Aninkaisten kiinteistövälitys Oy:stä.

Asia selvisi, kun Diili-ohjelmasta tuttu Timo Moilanen kirjoitti Facebook-tilillään tulenkatkuisen päivityksen viime viikolla.

-Tänään osallistuin avoimeen ja julkiseen huutokauppaan, jossa myytiin hra. JR:n (Jethro Rostedt) Aninkaisten Kiinteistövälityksen osakkeet (45%), jotka Ulosottolaitos oli ulosmitannut. Silloin kun itse vedin ketjua, niin parhaimmillaan sen hinnaksi arvioitiin asiantuntijoiden antaman arvion mukaan 3-4 Meuria, mutta tänään tuo 45%:ia myytiin hintaan 3500 euroa!!!  Moilanen kirjoitti.

– Samalla tämä tarkoittaa tietenkin sitä, että yhtiön arvo romahti noin 8000 euroon, joten myös meikäläisen 114 000 euron (10%) sijoitus ”suli” noin 800 euroon ja eilisen dilutaation myötä (ylimääräinen yhtiökokous ja uusien osakkeiden lukumäärä) arvo tippui tuosta vielä murto-osaan, hän jatkoi.

– Sanotaan nyt vaikka näin, että jos joku tuhoaa omat asiansa, niin samalla voi tuhoutua myös monen muun raha-asiat, unelmat ja elämä, Moilanen jatkoi viitaten Rostedtiin.

Lähde: Seiska

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit