Seiska: Huhut Sami ja Satu Kapasen aviokriisistä kiihtyvät – ”Olen nyt täysin uudessa elämäntilanteessa”

Seiska-lehti uutisoi hiljattain, että entisen NHL-kiekkoilija Sami Kapasen, 49, ja Satu Kapasen, 37, olisi ajautunut aviokriisiin.

Lue myös: Seiska: Erohuhut jylläävät Sami ja Satu Kapasen avioliiton ympärillä

Lehden saamien vihjeiden mukaan pariskunnan ystäväpiirissä kiertää erospekulaatiot. Myös Sadun outo somekäytös on herättänyt ihmetystä.

– Hänen Facebook-profiilissaan ei enää mainita naimisissaoloa. Tieto oli aiemmin hienosti esillä. Samia ei olla nähty Sadun päivityksissä kesän jälkeen, ja vaikuttaisi, että Sami on poistunut Facebookista kokonaan. Perheaiheiset päivitykset olivat aiemmin esillä Sadun tilillä, Seiskalle kerrotaan.

Kuva AOP

”Olen täysin uuden edessä”

Seiskan saamien tietojen mukaan Satu on viime aikoina laittanut someen paljon kuvia lapsestaan. Facebookiin lataamissaan päivityksissä Satu on painottanut miten paljon hän rakastaa jälkikasvuaan.

Nyt Seiska tietää kertoa, että Satu paljastanut somessa olevansa uuden edessä.

– Olen nyt täysin uudessa elämäntilanteessa, moni asia muuttunut ja monen uuden edessä odottamassa vuotta 2023. Mutta antaapas elämän näyttää, mitä siellä on tuloillaan tulevaisuudessa, vastassa olen, Satu kirjoitti FB:ssa.

Lehden mukaan virallista avioerohakemusta ei ole kuitenkaan toimitettu käräjäoikeuteen. Pari meni naimisiin vuonna 2015.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:AOP

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
2 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit