Sebastian Tynkkynen ja hänen tumma prinssinsä Alan ovat olleet yhdessä viisi vuotta – ”Nukutaan vieläkin lusikassa” – Kuvat!

Perussuomalaisten kansanedustaja Sebastian Tynkkynen, 32, ja hänen puolisonsa Alan ovat kulkeneet yhtä matkaa jo viisi vuotta yhdessä.

5-vuotismerkkipäivän kunniaksi Tynkkynen jakoi Instagramissa romanttisen kirjoituksen ja kuvia pariskunnan rakkaustarinasta. Mies kuvailee pariskunnan suhdetta ”prinssitarinaksi”.

– 5 vuotta yhdessä rakkaani Alanin kanssa tuli täyteen. Meistä kumpikaan ei todellakaan osannut kuvitella itseään tällaiseen prinssitarinaan pienenä, Sebastian kirjoittaa.

Sebastian tapasi Alanin ensimmäistä kertaa Oulussa.

– Perusmosambikilainen uimaripoika lähtee Turkkiin opiskelemaan biolääketieteen insinööriksi ja sieltä opintojen aikana lähtee vaihto-opiskelijaksi Suomeen ja nimenomaan Oulun yliopistoon.

Pariskunta tapasi deittisovellusappi Grindrissä, joka on tarkoitettu seksuaalivähemmistöille.

– Siellä jo toivonsa sopivan kumppanin löytämisestä menettänyt perussuomalainen opiskelijapoliitikko avaa Grinderin ja turhautuu vielä enemmän, kun kaikki on jo nähty. Mutta yhtäkkiä kuin taivaasta sinne onkin tipahtanut gallerianäkymään uusi profiili, jossa komeilee tumma poika, joka katsoo hymyillen taivaalle ja sovellus antaa etäisyydeksi 300m!

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Sebastian Tynkkynen (@sebastiantynkkynen) jakama julkaisu

Pian Sebastianille valkeni, että Alan oli saapunut opiskelemaan samaan oppilaitokseen.

– Piirrän äkkiä kartalle ympyrän kodistani tuolla säteellä ja se läpäisee Alppilan opiskelijakerrostalot, joissa asuu juurikin Oulun yliopistolla opiskelevia nuoria – hän on siis tullut opiskelemaan samaan kouluun.

Pari sopi treffit paikalliseen opiskelijaravintolaan.

– Sovitaan treffit lipaston opiskelijaravintolaan, jossa prinssitarina lähtee käyntiin 2,60€ makaroonilaatikolla.

Tynkkynen julkaisi kirjoituksen yhteydessä kuvia pariskunnan matkan varrelta.

– Viimeinen kuva on kakkospäivältä, kun treffit jatkuu Länsi-Tuiran ostarin Queta Pubin teehetkestä Alanin soluhuoneeseen, jossa on pöytä ja 80cm leveä natiseva sänky. Tuossa Alanin ottamassa kuvassa istun lattialta ja vatsassa perhostelee. Alan tarjoaa mulle omaa sänkyään, kun on niin myöhä ja sanoo, että voi itse nukkua lattialla. Mutta ihan pokkana sanon, että kyllä me siinä mahdutaan molemmat nukkumaan.

– Ja siitä illasta jäinkin sitten jokailtaiseksi yökaveriksi ja 5v myöhemmin nukutaan vieläkin lusikassa läpi yön, koska totuimme nukkumaan tiukasti toisista kiinni pitäen, ettei toinen tipahtaisi 80cm sängyltä lattialle.

Tynkkynen hehkuttaa rakkauttaan, ja kertoo pitävänsä kumppanistaan tiukasti kiinni.

– Ja tästä prinssistä minä aion pitää jatkossakin tiukasti kiinni, kun kerran osu kohdalle justiinsa kaikella tapaa sopiva elämänkumppani: luotettava, uskollinen, kuunteleva, hauska, älykäs ja sen verran särmää, että pikkuisen bitch. Kaikki samassa kuumassa paketissa.

Katso kuvat alta, nuolesta klikkaamalla näet lisää.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Sebastian Tynkkynen (@sebastiantynkkynen) jakama julkaisu

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit