Väsynyt Satu Silvo kertoi kyllästyneensä ”naisvihaan” ja karkasi Tukholmaan – Osoittaa syyttävällä sormella Aleksi Valavuorta

Näyttelijä Satu Silvo julkaisi Instagram-tilillään päivityksen, jossa hän makoilee jänispatsaan päällä Tukholmassa. Silvo kertoo olevansa kyllästynyt Suomessa vallitsevaan naisvihaan.

– Minä ja jänis ollaan ihan poikki tästä naisvihasta mitä Suomessa riittää – loikin jäniksen luo Tukholmaan ja tuntuu, että täällä voi hetken hengittää, Satu aloittaa päivityksensä.

– Kysykääpä miehet (ja naisetkin jos naisvihaa sinussa on) itseltänne, että mistä tämä vihaa lietsova ajatteluni oikein saa alkunsa? hän jatkaa.

Silvo syyttää päivityksessään Aleksi Valavuorta ja hänen tukijoitaan naisten vihaajaksi.

– Miksi minun pitää jauhaa, länkyttää, lässyttää, suut ja silmät täyteen täyttä soopaa naisten käyttäytymisestä, heti kun siihen on mahdollisuus, heti kun tulee pienikin tilaisuus? Niin että nämä ”Valavuorelaiset” ajattelijat oikein röyhistää kukkoisen olemuksensa avaa sanaisen typerääkin typerimmän kitansa ”nokkelin” argumentein höystettynä, Satu sanailee nokkelasti.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Satu Silvo (@satusilvo) jakama julkaisu

Valavuori on vastannut Silvolle julkaisun kommenteissa.

– Pidin sua Satu paljon fiksumpana ja pidän edelleen. Itse en arvostele tai kehu ketään sukupuolen vaan tekojen mukaan. Tuo naisvihan käyttäminen tässäkin yhteydessä vaan sortaa naisia eikä sillä ole mitään tekemistä itse keissin kanssa. Käydään vaikka syömässä kun tulet takaisin ja ehkä ymmärretään toisiamme sen jälkeen aika paljon paremmin. Ja mitä minuun ja naisiin tulee, niin taidan olla yksi tämän maan suurimmista naisurheilun puolestapuhujista ja tukijoista, naisvihaa et saa kyllä minuun liitettyä mitenkään, Aleksi kirjoittaa.

– Ja itse asiassa jos nyt sukupuoleen pitää mennä, niin miespääministeri ja hänen haareminsa olisi saanut vastaavan sekoilun jälkeen paljon pahemman palautteen ja eropyyntö olisi ollut pöydällä jo ajat sitten.

– Keski-ikää lähestyvä, mutta teini-ikäänsä elävä pääministeri fanittaa itse näitä ystävinään pitämiään fanejaan, jotka ovat pääministerin tasoiselle instituutiolle jatkuva riski. Kaikki arvostelukyky on ollut kateissa alusta alkaen. Ja kuten pääministeri eilen totesi, ajatteli edelleen pitää nämä ”ystävänsä” lähellä. Se taas kertoo siitä, ettei pääministerikään ymmärrä edelleenkään mitä tekee. Julkisuus on pirun vaarallista ja siinä menee sekaisin itse kukin, etenkin nuorempana. Täältä ainakin käsi pystyyn. Mutta pääministerinä ei pitäisi enää mennä julkkisfaneista tai vähän jostain muustakin sekaisin. Ei etenkään sosiaalisen median parissa toimivista faneista, jotka itse kuvaavat videot, laittavat ne itse someen ja sitten itse ihmettelevät miten video ei ollutkaan yksityinen ja kertovat kuinka raskasta heillä on nyt ollut, Valavuori päättää.

Valavuoren pitkä kommentti on saanut artikkelin kirjoitushetkellä jo lähes 300 tykkäystä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Aleksi Valavuori (@valavuori) jakama julkaisu

Silvon päivitys on aiheuttanut paljon ihmetystä myös muilta somekäyttäjiltä.

– Miten ihmeessä tästä saa väännettyä naisviha asian?? Voi hyvääpäivää, kirjoittaa eräs.

– Mistä ”naisvihasta” puhut? Eikö pääministeriys ole sukupuolesta riippumaton instituutio? Minusta on naisena todella huolestuttavaa, että valtiomme ylintä valtaa käyttävästä henkilöstä puhutaan aina ensin naisena eikä pääministerinä. Ja mitä ”Valavuorelaisuus” on? Valavuori on enemmän naisten asialla kuin esimerkiksi sinä tällä julkaisullasi, toinen kommentoi.

– Vähän meni huti nyt Satu, valitettavasti, kolmas toteaa.

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
3 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit