Wau! Sara Sieppi ujutti jättipovensa treenitoppiin ja tykitti suorat sanat arvostelijoille: ”Hamppareita aion kyl jatkossakin vetää”!

Miss Suomeksi kymmenen vuotta sitten kruunattu somevaikuttaja Sara Sieppi julkaisi viikonloppuna Instagram-tilillään sporttisen kuvan, jossa Saran yllä nähdään tiukka treeniasu.

Missikaunotaren jättipovi on ujutettu nipan napin treenitopin sisään. Kuvan ohessa Sara muistuttaa, että kuntosalilla voi käydä vaikka ei olisikaan mikään ”oikea” urheilija. Hyvä ja tärkeä muistutus Saralta siis. Sara on itsekin innostunut kuntosalitreenamisesta jokin aikaa sitten.

– ”Ethän sä ees urheile” -lause on tullut mulle äärimmäisen tutuksi yhteistöissä, joissa kerron treenivaatteista tai kuntosaleista. Milloin treenivaatteet tai kuntosali on tarkoitettu vain ”oikeille” urheilijoille? Huhhuh, Sara ihmettelee.

– Ei mun tarvi kailottaa jokaista treeniä stooreissa, mutta viime aikoina se on antanut mulle itelleni aivan erilaista buustia treenaamiseen – suosittelen kokeilemaan!🙌🏻 Hamppareita aion kyl jatkossakin vetää treenivaatteet päällä himassa – sanoit sä siihen mitä tahansa. Sitä kuuluisaa balanssia viikonloppuun!, Sara jatkaa päivitystä.

Lue myös: Oho! Sara Sieppi viihtyy Jari-Matti Latvalan kanssa Lapissa! – Kuva

Ihaile Saran uhkea treenikuva:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi)

Saran julkaisu kerää kehuja seuraajilta.

– No näkeehän susta, että oot terve ja urheilet. Pidät hauskaa ym.

– Erittäin hyvä ellei täydellinen.

– On siinä kaunis nainen ❤️

– Trophy wife ❤️

– Oot kyllä niin huikee! niin mahtava asenne.

Lue myös: Sara Sieppi istuu sohvalla haarat levällään kuuma nahka-asu päällä ja haaveilee kyydeistä: ”Yhdelle ajelulle ehtisin!”

Siepin tuoreemmassa julkaisussa on kaksi selfietä, joista ensimmäisessä kaunotar poseeraa laittautuneena, meikit kasvoillaan. Toisessa otoksessa nähdään Saran meikitön kotilookki, johon näyttää kuuluvan pelkkä musta t-paita.

– Tuli äsken kylppärissä mieleen sellainen kolumni, jonka luin ihan hiljattain: ”Huijaatko itseäsi huomaamattasi?” Nooo tota….., Sara kirjoittaa kuvatekstissä.

Katso kuvat alta, nuolesta painamalla näet toisenkin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi)


Lue myös: Wau! Sara Sieppi näyttää upeaa farkkupeppua ja julistaa ilouutiset: ”Ylihuomenna!!!”

Liity Gekkosen WhatsApp-kanavalle ja saat kaikki uutiset kätevästi WhatsAppiisi.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
15 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit