Sara Sieppi katsoi uuden JVG-elokuvan ja alkoi pohtimaan omia ihmissuhteitaan: ”Elämä on välillä niin paskaa”!

Sometähti Sara Sieppi julkaisi itkupäivityksen Instagramissa. Aiheena tällä kertaa ovat kinkkiset sisarussuhteet sekä parisuhde alkoholistin kanssa.

Sara julkaisi Instagram tarinat-osiossaan videon, jossa hän vuodattaa kyyneleitä meikkauksen lomassa.

Somessa elantonsa tienaava missikaunotar kertoo yrittäneensä kuvata asiakkaalle meikkausvideota. Tunteet tulivat kuitenkin pintaan, ja itku esti lopulta koko projektin.

– Nyt ei pysty. En tiedä, mitä kerron asiakkaalle. ”itketti tänää niin paljon, et meikit ei pysyny naamassa” vai ”elämä on välillä niin paskaa, että just tänää ei kiinnostanut meikata”? Sieppi synkisteli.

– Pettynyt itseeni, että en saanut sen verran kasattua omia tunteita, että oisin saanut työt hoidettua, hän jatkoi.

Sara kävi keskiviikkona (23.3.) tsekkaamassa uutuusleffan JVG: Vuodet ollu tuulisii. Dokkarielokuva sai Saran pohtimaan hänen omaa elämäänsä ja ihmissuhteita.

Sara on aiemmin kertonut, että hänen ja Alisa-siskon välit viilenivät, kun kaksikko ryhtyi tekemään someduuneja yhdessä. Sittemmin Sara palkkasi itselleen uuden assistentin pikkusiskonsa tilalle.

– Eilisen leffan jälkeen alkoi kelaa paljon omia sisarussuhteita ja sitä, oonko osannut vaalii niitä oikealla tavalla, koska ne on maailman tärkein juttu. Oonko ollu läsnä tarpeeks ja onko jotain, mitä oisin voinut tehdä toisin, Sieppi mietiskeli itkuisena.

Lisäksi ex-missin mieleen hiipui ajat, jolloin hän seurusteli nimeltä mainitsemattoman alkoholistin kanssa.

– Lisäksi huomaan, että vuosia sitten ollut parisuhde alkoholistin kanssa on jättänyt valtavat traumat tietyistä asioista, vaikka oon luullut, että oon käsitellyt ne aikaa sitten. Ilmeisesti pitkä prosessi ja se on hyväksyttävä.

Sara ei kerro, keneen hän alkoholistilla viittaa. Hän oli muutamia vuosia sitten avoliitossa näyttelijä-juontaja Roope Salmisen kanssa. Salminen kertoi taannoin avoimesti julkisuudessa olevansa raitistunut alkoholisti.

Lue myös: Oho! Roope Salminen avautui uudessa podcastissaan: ”Mä olen alkoholisti” !

– Tänää nää kosketti ja itketti, välillä pitää vaan antaa kaiken paskan fiiliksen tulla ulos, jotta voi kokee taas iloa ja rakkautta, hän pohti.

INSTAGRAM: @SARASIEPPI

Sara Sieppi turhautui nettioperaattorin toimintaan ja julkaisi vihaisen päivityksen: ”Uskomatonta toimintaa!”

Mainos: Suomen hauskimmat t-paidat saatavilla TÄÄLTÄ.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
5 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit