Oho! Sara Sieppi aloitti jo joulufiilistelyt! – Imeskeli piparia sängyssä! – Kuva

Sometähti ja yrittäjä Sara Sieppi on aloittanut jo joulufiilistelyt.

Missikaunotar julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän istuu sängyllä joulupiparilautasen kanssa. Saralla on kuvassa päällään punainen asu teeman mukaisesti.

– Siepon joulukausi on nyt virallisesti korkattu. Eikä tarvi missään nimessä olla valmiina, täältä tullaan joka tapauksessa, Sara kirjoitti julkaisun kuvatekstissä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Sara Sieppi (@sarasieppi) jakama julkaisu

Sieppi on pitänyt viime viikkoina hiljaiseloa Instagramista. Viikonloppuna missikaunotar julkaisi postauksen, jonka yhteydessä hän paljastaa syyn somehiljaisuudelle.

– Oon pitänyt vähän hiljaiseloa täällä IG:n puolella stoorielämästä. Raportoin tossa koko kesän ja alkusyksyn IHOLLA-kameralle, niin pää tarvinnut pientä taukoa siit, et ihan koko ajan ei tarvi kertoa, mitä näissä omissa Salkkareissa (toiselta nimeltä Elämä) tapahtuu, Sieppi kirjoittaa.

– Ollaa nähty muutamat jaksot ja täytyy sanoo, et aikamoisia tunnemyllerryksiä noihin kuukausiin on mahtunut. Ihan ei välttämättä kaikkea haluais ite elää enää uudelleen suoratoistopalvelun muodossa, mut siel on varmasti paljon sellaista, mihin tekin pystytte samaistuu.

Sieppi lupaa ensi vuoden alussa jälleen päivittää Instagramia ahkerammin.

– Tammikuussa mennää sitten niillä ja tänne teen kevyttä laskua jossain kohtaa, koska IKÄVÄ teitä. Eli täällä siis kaikki tosi hyvin, vaikka vähän hiljaista onkin! Sieppi päättää.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Sara Sieppi (@sarasieppi) jakama julkaisu

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit