Jahas! Sara Sieppi nähty illallisella mysteerimiehen kanssa – Seiska julkaisi kuvan!

Somevaikuttaja ja Miss Suomi 2010 Sara Sieppi viihtyi viime viikon perjantaina komeassa miesseurassa. Asiasta uutisoi Seiska.

Sieppi bongattiin tumman mysteerikomistuksen seurassa eräässä helsinkiläisravintolassa. Sara oli silminnäkijöiden mukaan laittautunut kauniisti.

– En tiedä, oliko kyseessä hot date vai kaveri-illallinen, mutta tiiviisti he oleilivat keskenään. Huomattavan nätiksi laittautunut Sara istuskeli aivan sisäänkäynnin vieressä, minkä vuoksi hän keräsi paljon huomiota, naapuripöydästä juoruttiin Seiskalle.

Seiska julkaisi lukijan ottaman kuvan, voit nähdä sen tästä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Sara Sieppi (@sarasieppi) jakama julkaisu

Syyskuussa Seiska uutisoi, että Sara tapailee nuorta suomalaissuvun miljoonaperijää. Jutussa kerrottiin, että kaksikko on pitänyt matalaa profiilia lukuunottamatta muutamaa luksusdinneriä.

Sara kertoi jutun ilmestymisen jälkeen varjelevansa tarkasti omaa yksityisyyttään, ja väitti ettei ole käynyt julkisesti treffeillä vuosiin.

– Nykyisin yrittää myös varjella omaa yksityisyyttä aika tarkaan, mut silti niit juttuja aina jostain revitään. Funfact (tai kaukana hauskasta) on myös se, etten oo esim. ollut Suomessa treffeillä vuosiin julkisesti yhtään missään yhtään kenenkään kans. Silti mä saan lukea niistä lehdistä. Se tuntuu vähän erikoiselta kieltämättä. Ens viikolla onneks taas uudet sadut, Sieppi kirjoitti Instagramissa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Sara Sieppi (@sarasieppi) jakama julkaisu

Romanssihuhujen keskelle joutunut Sara Sieppi vuodattaa Instagramissa: ”En ole ollut Suomessa treffeillä vuosiin julkisesti yhtään missään”!

 

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit