Sara Sieppi tuohtuneena: ”Koulukiusaaminen saa alkunsa, kun vanhemmat näyttävät mallia somekiusaamisellaan”

Sara Sieppi, Instagram

Somepersoona Sara Siepillä on asiaa sosiaalisessa mediassa. Sara on julkaissut kauniin selfien itsestään, jonka yhteydessä hän kirjoittaa hieman näreissään etenkin vanhemman sukupolven ihmisten törkyviesteistä.

– Pieni muistutus: täällä ei tarvitse seurata sellaista henkilöä, joka aiheuttaa sussa jostain syystä negatiivisia fiiliksiä. Paina mieluummin sitä unfollaa-nappia ja käytä aikasi johonkin muuhun kuin törkyviesteihin, Sara kirjoittaa.

– Eilinen postaukseni taas todisti, että nuoret osaavat käyttää somea paljon asiallisemmin kuin aikuiset. Siellä vanhempainilloissa on varmasti hyvä miettiä, mistä se koulukiusaaminenkin saa alkunsa, kun vanhemmat näyttävät mallia somekiusaamisellaan, hän jatkaa.

Sara myös muistuttaa lopuksi että kuvien takana on ihan oikea ihminen, ja pyytää ihmisiä olemaan toisilleen kivoja, myös somessa.

Saran viesti on saanut paljon hyvää palautetta naisen seuraajilta ja julkkiksista muun muassa Martina Aitolehti, Diandra ja Janni Hussi ovat olleet Saran kanssa samaa mieltä ja kirjoittaneet positiivista viestiä kommenttiosioon.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

💭 Pieni muistutus: täällä ei tarvitse seurata sellaista henkilöä, joka aiheuttaa sussa jostain syystä negatiivisia fiiliksiä. Paina mieluummin sitä unfollaa-nappia ja käytä aikasi johonkin muuhun kuin törkyviesteihin. Eilinen postaukseni taas todisti, että nuoret osaavat käyttää somea paljon asiallisemmin kuin aikuiset. Siellä vanhempainilloissa on varmasti hyvä miettiä, mistä se koulukiusaaminenkin saa alkunsa, kun vanhemmat näyttävät mallia somekiusaamisellaan. Ihan sellaisia perusasioita on myös hyvä ottaa huomioon täällä somessa: niiden kuvien takana on ihan oikea ihminen. Ollaan kivoja toisillemme, täälläkin – ei mulla muuta tänään.

Henkilön Sara Sieppi (@sarasieppi) jakama julkaisu

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
6 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit