Sara Sieppi on kyllästynyt hänen vartalonsa arvosteluun – Läväytti kurvikkaan peppukuvan sometililleen: ”Vaa’assa on varmaa omat enkat!”

Entinen Miss Suomi Sara Sieppi, 30, on kyllästynyt hänen vartalonsa arvostelemiseen somessa.

Sieppi lataa arvostelijoille suorat sanat tuoreessa Instagram-päivityksessä.

– Oon jotenkin edelleen häkeltynyt siitä, kuinka paljon tääl somessa arvostellaan ulkonäköä, pukeutumista ja painoo ja you name it, Sieppi ihmettelee.

– Viime aikoina oon kuulemma näyttänyt huonoa esimerkkiä pukeutumalla lateksimekkoon, toisen mielestä mun pitäs aloittaa ehdottomasti dieetti ja kolmas on ollu sitä mieltä, et mun tissit on liikaa(taas), Sara jatkaa.

Lue myös: Uhkea Sara Sieppi pukeutui kireään lateksimekkoon ja sai tylyä arvostelua painostaan: ”Sun pitäis laittaa dieetti päälle” – Somekaunotar latasi suorat sanat takaisin!

Sieppi julkaisi Instagramissa pari päivää sitten kuvan, jossa hän poseerasi lateksiasussa studiokuvausten yhteydessä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Sara Sieppi (@sarasieppi) jakama julkaisu

Sometähti kertoo, että haluaisi vain olla oma itsensä, ilman arvostelua.

– Ois super-siistii saada olla vaan se oma itsensä täällä, just sellasena ku mä haluun, eli ihan vaan Sara. Onnekseni mun missitaustan takia oon tottunut kaikkeen arvosteluun (vaikka niin sen ei tarvis olla), mut tosi moni ei oo, enkä uskalla ees ajatella, kuinka syvälle tollaset ikävät kommentit voi jollain mennä, Sara selostaa päivityksessään.

Missikaunotar kertoo, että vaikka vaa’an lukema näyttää omat ennätykset, on hän samaan aikaan paljon onnellisempi kuin aiemmin.

- ILMOITUS -

– Mun toimiston peilissä on tällä hetkellä muijja, jonka vaa’assa on varmaa omat enkat, mut samaan aikaan se muija on sata kertaa onnellisempi ku koskaan aikaisemmin. Sieppo ja sen peppu kuittaa! En tiennyt, et viel aikuisiällä joutuu käyttää eskarissa opittua lausetta; ollaa kivoja toisillemme, Sieppi päättää.

Sara Sieppi sai Miss Suomi kruunun päähänsä tasan kymmenen vuotta sitten, vuonna 2011, kun Pia Lamberg (os. Pakarinen) luopui kruunustaan kyynelten kera. Sieppi on noussut vuosien aikana Suomen menestyneimpien somevaikuttajien joukkoon.

Kuva Saran kurvikas kuva alta:

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Sara Sieppi (@sarasieppi) jakama julkaisu

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
6 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

VIIKON SUOSITUIMMAT

UUSIMMAT

Katso myös nämä

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]