Sara Sieppi on kyllästynyt hänen vartalonsa arvosteluun – Läväytti kurvikkaan peppukuvan sometililleen: ”Vaa’assa on varmaa omat enkat!”

Entinen Miss Suomi Sara Sieppi, 30, on kyllästynyt hänen vartalonsa arvostelemiseen somessa.

Sieppi lataa arvostelijoille suorat sanat tuoreessa Instagram-päivityksessä.

– Oon jotenkin edelleen häkeltynyt siitä, kuinka paljon tääl somessa arvostellaan ulkonäköä, pukeutumista ja painoo ja you name it, Sieppi ihmettelee.

– Viime aikoina oon kuulemma näyttänyt huonoa esimerkkiä pukeutumalla lateksimekkoon, toisen mielestä mun pitäs aloittaa ehdottomasti dieetti ja kolmas on ollu sitä mieltä, et mun tissit on liikaa(taas), Sara jatkaa.

- ILMOITUS -

Lue myös: Uhkea Sara Sieppi pukeutui kireään lateksimekkoon ja sai tylyä arvostelua painostaan: ”Sun pitäis laittaa dieetti päälle” – Somekaunotar latasi suorat sanat takaisin!

Sieppi julkaisi Instagramissa pari päivää sitten kuvan, jossa hän poseerasi lateksiasussa studiokuvausten yhteydessä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Sara Sieppi (@sarasieppi) jakama julkaisu

Sometähti kertoo, että haluaisi vain olla oma itsensä, ilman arvostelua.

– Ois super-siistii saada olla vaan se oma itsensä täällä, just sellasena ku mä haluun, eli ihan vaan Sara. Onnekseni mun missitaustan takia oon tottunut kaikkeen arvosteluun (vaikka niin sen ei tarvis olla), mut tosi moni ei oo, enkä uskalla ees ajatella, kuinka syvälle tollaset ikävät kommentit voi jollain mennä, Sara selostaa päivityksessään.

Missikaunotar kertoo, että vaikka vaa’an lukema näyttää omat ennätykset, on hän samaan aikaan paljon onnellisempi kuin aiemmin.

- ILMOITUS -

– Mun toimiston peilissä on tällä hetkellä muijja, jonka vaa’assa on varmaa omat enkat, mut samaan aikaan se muija on sata kertaa onnellisempi ku koskaan aikaisemmin. Sieppo ja sen peppu kuittaa! En tiennyt, et viel aikuisiällä joutuu käyttää eskarissa opittua lausetta; ollaa kivoja toisillemme, Sieppi päättää.

Sara Sieppi sai Miss Suomi kruunun päähänsä tasan kymmenen vuotta sitten, vuonna 2011, kun Pia Lamberg (os. Pakarinen) luopui kruunustaan kyynelten kera. Sieppi on noussut vuosien aikana Suomen menestyneimpien somevaikuttajien joukkoon.

Kuva Saran kurvikas kuva alta:

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Sara Sieppi (@sarasieppi) jakama julkaisu

Kuvat:Instagram

Lue lisää

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
6 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
Petra
Petra
1 kuukausi sitten

Voi tota sieppoo taitaa jäädä vanhaksi piiaksi.

Kristiina
Kristiina
Jäsen
1 kuukausi sitten

Tämä Sara luulee olevansa muurahaiskuningatar: ei tarvi tehdä muuta kuin päästellä persuksistaan jotain eroottisia houkuttimia, niin koko satatuhantisen, valtakuntaa ylläpitävän työläisjoukon pitää huutaa ”Hallelujaa” kiitos ja ylistys!! Jos vaain yksikin ilkimys ei näin tee, tulee kuningattarelle paha mieli!

Pena
Pena
1 kuukausi sitten

Kauhee kitisijä tämä on.Millon mikäkin ongelma.Jos on tyytyväinen itseensä miks sit kitisee jos ei jokaista silmäparia miellytä.olis hiljaa jo.ulkonäöstä en välitä sanoa juuta enkä jaata mutta käyttäytyis toikin jo kun aikuinen eikä pikkukakara.

Eiju
Eiju
1 kuukausi sitten

Sara on upea. Upea kroppa. On naisellinen kokonaisuus kauniilla kasvoillaan . Kantaa kropaansa ylpeänä. Koko Sara paketetti on täydellinen. Kiitos Sara. .

ursu
ursu
Jäsen
Vastaa  Eiju
1 kuukausi sitten

Selittäisitkö tarkemmin, mistä kiität Saraa. IIlahduttavatko hänen loppumattomat omakuvansa sinua niin, että olet niistä kiitollinen?

Kristiina
Kristiina
Jäsen
Vastaa  Eiju
1 kuukausi sitten

Nautitko kovastikin Saran persuskuvista?

SUOSITUIMMAT

Kuulitko mehevän julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected] 

GEKKONEN TARJOAA VIIHDYTTÄVIMMÄT VIIHDEUUTISET MYÖS SOMESSA: