Sara Sieppi avoimena telkkarissa terveysongelmistaan: ”On ollut kaikki sydänviat, burnoutit ja univaikeudet”

TV-tähti ja somevaikuttaja Sara Sieppi nähdään parhaillaan Discovery +:n Iholla-sarjassa, jossa ex-missin elämää päästään tirkistelemään läheltä.

Sieppi osallistuu myös tammikuun lopussa alkavaan MTV3:n uutuusohjelmaan Olen Julkkis… Päästäkää Minut Pois! Missikaunotar paljastaa sarjan ensimmäisessä jaksossa, että hän lähti reissuun loman kannalta.

– Mä olen ehkä hullu, että lähdin vähän lomalle tänne. En muista milloin olisin esimerkiksi viikon tai kolme päivää ollut tekemättä mitään töitä, Sieppi herkistyy kertoessaan tilannettaan muille julkkiksille.

Sieppi kertoo ohjelmassa yllättäen, että hänelläkin on ollut omat terveyshaasteensa viime aikoina, jonka vuoksi naisen inspiraatio ja motivaatio sometöitä kohtaan on ollut hukassa.

- ILMOITUS -

– On ollut kaikki sydänviat, burnoutit, kaikki univaikeudet. Huomasin, että siitä työstä ei enää nauti, vaan se on sellaista pakkopullaa, Sara kertoo nuotiolla.

– Tavallaan tekee tosi pakonomaisesti ja suorittaa ja on tosi pahalla päällä ihmisille, ja sitten ei kuitenkaan osaa vetäytyä niistä hommista ollenkaan. Suorittaa ja tekee vaan ihan koko ajan, Sara jatkaa.

Olen Julkkis… Päästäkää Minut Pois! -ohjelmaa tähdittävät Sara Siepin lisäksi Esko Eerikäinen, Antonio Flores, Anna Hanski, Jeffrey Lawman, Sini Sabotage eli Sini-Maria Makkonen, Kyösti Mäkimattila, Nuppu Oinas, Jaakko Parkkali, Sakari ”Sakke” Pietilä, Jussu Pöyhönen, Kerttu Rissanen, Satu Silvo, Perttu Sirviö ja Heidi Sohlberg.

Ohjelmaa juontavat Aku Hirviniemi ja Janne Kataja.

Olen Julkkis… Päästäkää Minut Pois! alkaa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa pe 21.1. klo 20.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Olenjulkkis (@olenjulkkissuomi) jakama julkaisu

- ILMOITUS -

Kuvat:MTV

NÄIN SAAT 400€ BONUKSEN + 120 ILMAISKIERROSTA

  • Tee ilmainen pelitili LuckyDinolle ja saat 20 ilmaiskierrosta Book of Dead kolikkopeliin.
  • Lisäksi saat ensimmäisen talletuksen yhteydessä 400€ bonuksen + jopa 100 extra ilmaiskierrosta.

Lue lisää

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Viikon suosituimmat

UUSIMMAT

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]