PÄÄ HAJOAA!? Sara Sieppi altistui koronalle ja joutui karanteeniin – julkaisi nyt itkuvuodatuksen Instagramissa

Missikaunotar ja somevaikuttaja Sara Sieppi, 29, paljasti eilen sunnuntaina Instagram-Stories -osiossa altistuneensa koronavirukselle hieman yli viikko sitten. Kaunotar kertoo tehneensä jo kaksi testiä, joiden tulokset olivat negatiivisia.

Sara joutuu kuitenkin olemaan vielä karanteenissa, ja asia alkaa murentaa Saran hyvinvointia. Sara julkaisi itkuisen videon seuraajilleen myöhään sunnuntai-iltana.

– Oli pakko laittaa filtteri (Instagram), kun mulla on ripsivärit täällä pitkin poskia. Mä siis pitkästä aikaa itkin. Mä en tiedä mitä mä itkin, mutta mä itkin. Jotain sisäistä väsymystä ja stressiä, En tiedä miks mä laitan tän nyt Instagramiin, Sara surkuttelee ripsivärit poskillaan.

– Mä oon ollut nyt tavallaan viikon karanteenissa, mä altistuin 8-9 päivää sitten, oon tehnyt kaksi negatiivistä testiä.

– Kuvittelin tekeväni tämän viikon kaikkia kotijuttuja, mutta en ole tehnyt yhtään mitään. Olen vain stressannut. Ja ylikierrokset, ne se on, Sara kertoo surullisena.

Lue myös: Sara Sieppi rehellisenä Instagramissa: ”Joskus saatat hyvällä tsägällä tunnistaa sieltä itsesi, joskus et” – Katso kuvapari!

NÄKI SISKOAAN TÖIDEN MERKEISSÄ

Sara kertoi nähneensä siskoaan työasioiden merkeissä negatiivisen testituloksen jälkeen.

Itkuinen Sara ei paljasta seuraajilleen, missä hän altistui koronalle.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi)

Eilen sunnuntaina Sara julkaisi seuraajilleen seksikkään ja vihlailevan aamukahvikuvan, jossa kaunotar kysyy tarjotaanko kahvi paidalla vai ilman.

Oho vau! Sara Siepiltä kuuma julkaisu: Tarjoilee aamukahvit rintsikoissa!

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
8 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit