Sara Sieppi poseerasi bikineissä Espanjassa ja sai kommenttivyöryn rinnoistaan! Lataa nyt suorat sanat: ”Onko totta, että isorintainen nainen ei voi postata itsestään bikinikuvaa olematta bimbo?”

Sometähti Sara Sieppi matkusti äskettäin Espanjan Marbellaan lomalle. Seiskan mukaan Saran matkaseurana on ainakin missikaunottaren assistentti ja sisko Alisa Sieppi.

Sara julkaisi eilen Instagram-tilillään törkykuumia bikinikuvia, joissa hän poseeraa mustissa bikineissä vyötäröllään oranssi vaatekappale ja päässään huivi.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi)

Ei kulunut kauaakaan kun Siepin massiivinen ja upea bikinipovi noteerattiin someseuraajien keskuudessa. Ihailujen ja kehujen lisäksi Sieppiä haukuttiin tyrkyksi ja bimboksi. Myös media kiinnostui Saran muodokkaista lomakuvista.

Lööpit ja someseuraajien reaktio ärsytti Saraa ja nainen latasi Instagram-tililleen hetki sitten julkaisun, jossa hän vuodattaa kohtalostaan isorintaisena naisena.

Kiukustunut Sara on sulkenut bikini-julkaisunsa kommentoinnin kokonaan saamansa negatiivisen palautteen vuoksi.

Saran mukaan hän oli varautunut matkustusta koskevaan kritiikkiin, mutta toisin kävi. Rinnat veivät voiton.

– Olin varautunut erilaisiin mielipiteisiin koskien matkaani. Mutta myöskin varautunut noudattamaan kaikkia toimenpiteitä, mitä matkani vaatii, jotta tämän voisin toteuttaa. DM:boksini sekä kommenttikenttäni kuitenkin räjähti aivan jostain muusta kuin matkustuksesta. Tisseistä, Sara aloittaa.

Saran mielestä pienirintaiset naiset eivät saa samanlaista kritiikkiä bikinikuvista kuin isotissiset.

– Onko tosiaan totta, että isorintainen nainen ei voi vuonna 2021 postata itsestään bikinikuvaa olematta järkyttävä, tyrkky tai bimbo? Pitäisikö mun peittää kroppani ison t-paidan alle? Olisiko pienirintaisempi nainen saanut samanlaista kritiikkiä samanlaisesta bikinikuvasta, ei, Sieppi lataa.

– Sul voi olla isot tissit, nätti naama ja sä voit olla viel saatanan fiksukin kaiken lisäks. Tervetuloa tähän päivään. Sä voit olla just sitä mitä haluut ja kenenkään ei tulis arvostella sun pukeutumista tai ulkonäköä. Hulluu, että tällaisesta pitää vieläkin mussuttaa, Sieppi ihmettelee.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi)

Saran postaus saa kannustusta muilta julkkisnaisilta.

– WORD, kirjoittaa Rosanna Kulju.

– Kaikki ihmiset ei oo riittävän kehittyneitä älyllisesti että vois sisäistää tällaista, sanoo Lotta Hintsa.

– Siis tämä. Puhutaan kehopositiivisuudesta, kannustetaan hyväksymään vartalo sellaisena kun se on, kaikki vartalot kauniita yms. Sitten hyväkuntoinen kaunis nainen jolla on isommat rinnat,päivittää kuvan ja se on hirveetä,kamalaa, hitto mikä bimbo. Jotain kohtaa tässä jutussa en ymmärrä. Ihanaa lomaa sulle,nauti! Oot upee!, kirjoittaa Suvi Pitkänen.

Kuva: Instagram: @sarasieppi

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
13 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit