Sara Sieppi aloitti kuntokuurin, kritisoi rehellisesti kroppaansa: ”Housut puristaa ja fiilis on ällöttävä”

Sara Sieppi kyllästyi ällöttävään olotilaansa ja aloitti muutoksen.

Entinen Miss Suomi Sara Sieppi on julkaissut rehellisen Instagram-päivityksen omasta kropastaan. 29-vuotias kaunotar avautuu siitä millainen tunne hänellä on omassa kehossaan.

– Housut puristaa ja fiilis on ällöttävä! Sara aloittaa päivityksensä.

Luontopolulla seisova missikaunotar kertoo että terveelliset elämäntavat ovat jääneet vähemmälle viime aikoina.

– Viime aikoina mun jalassa on ollut useammin korkkarit kuin lenkkarit. Vihersmoothieita oon katsellut mainoksista ja kuntosalilla en oo käynyt muuten kuin omissa ajatuksissa.

Sieppiä selvästi harmittaa se, että liikunta on jäänyt vähemmälle erilaisten tekosyidenkin takia. Sarasta ei kuitenkaan ”liikakilot” päälle päin näy.

– Aamulenkit oon hoitanut virtuaalisesti silmät sirrillään katsellen muiden aerobista IG-ssä. Oon keksinyt ainakin 34 erilaista tekosyytä mieluummin kuin lähtenyt tsekkaa uudet lenkkipolut. ”Aloitan sitten huomenna” -viikot on käyty moneen kertaan läpi epäonnistumisella.

Sara muistuttaa ihmisiä siitä, että välillä on OK syödä mitä haluaa tuntematta siitä huonoa omaatuntoa. Sama koskee urheilua.

– Mutta arvatkaa mitä! Välillä on tosi hyvä syödä päin helvettiä ja olla tuntematta huonoa omaatuntoa siitä, ettei liiku. Urheilu ei oo kivaa, jos sitä tekee pakosta – salaateista puhumattakaan.

Lue myös: Tämän verran Sara Sieppi tienasi somettamalla! – Ei mikään pikkubisnes!

Sara aloitti itse kuntokuurin varovasti pari päivää sitten.

– Mä aloitin eilen varovaisesti ja tulin tänne jo heti tietysti huuteleen, koska jo toisena päivänä olo ei oo enää niin ällöttävä, vaan toiveikas.

Sara kertoo, että vertaaminen muihin ihmisiin ei kannata.

– Pienillä stepeillä eteenpäin. Älä vertaa itseäsi niihin yli-ihmisiin(oon ristinyt ne sellaisiksi) somessa, jotka herää kuudelta aamulla, syö vaan vihreetä ja treenaa koko ajan. Onneks jokainen saa valita oman balanssin elämään, ja mulle siihen kuuluu Hese&lenkkarit fiiliksen mukaan.

Lue myös: Ohhoh nyt on kaunis kuva! Sara Sieppi kuvattuna takaapäin jacuzzissa

Lopuksi Sara ottaa esiin kaiken maailman hyvinvointiyrittäjien netti-valmennukset, joita tuntuu riittävän. Kaunotar muistuttaa parasta on vain laittaa lenkkarit jalkaan, musat korville ja mennä ulos fiilistelemään.

– En tiedä, oliks tästä höpinästä mitään hyötyä, mut tässä ”osta se ja se valmennus” -buumissa riittää ku saat lenkkarit jalkaan, laitat musat korville ja lähdet fiilistelee elämää ulos.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit