Sara Siepiltä itkuinen avautuminen Pyry-rakkaasta: ”Aina yhtä vaikeaa…”

Somevaikuttaja ja ex-missi Sara Sieppi, 33, on seurustellut jo parisen vuotta Huuhkajistakin tutun jalkapalloilija Pyry Soirin kanssa. Pariskunta on elänyt kuluneen vuoden etäsuhteessa, sillä Soiri siirtyi vuoden vaihteessa Helsingin HJK:sta romanialaiseen CS Universitatea Craiova -jalkapallojoukkueeseen.

Sara on matkustellut usein Romaniaan Pyryn luokse, sillä sometähti pysyy tekemään töitään etänä. Sieppi on hankkinut Craiovasta myös kakkoskodin. Matkat eivät kuitenkaan ole helpoimmasta päästä, sillä Helsingistä ei ole suoria lentoja Romaniaan. Sieppi on reissannut rakkaansa luokse esimerkiksi Rooman kautta.

Tästä huolimatta Saran päätukikohta on Helsingissä, ja hän on kertonut ettei aio muuttaa pois Suomesta.

Sieppi ja Soiri kotiutuivat viime viikolta Espanjan Marbellasta, jossa he olivat lemmenlomalla kaksistaan. Äskettäin lomaansa hehkuttanut Sara julkaisi kuitenkin äskettäin surullisen päivityksen Instagram-tarinat osiossaan.

Sara jakoi itsestään selfien, jossa hänen tummien aurinkolasien alta valuu kyyneleet. Sara oli ilmeisesti juuri kuvanottohetkellä saattanut Pyryn Helsinki-Vantaan lentoasemalle, jossa hän jätti hyvästit rakkaalleen.

Kuvan yhteydessä Sara kertoo, että etäsuhteessa oleva pariskunta pääsee viettämään yhteistä aikaa Helsingissä seuraavan kerran vasta loppuvuodesta.

– Aina yhtä vaikeaa sanoa toiselle heipat, kun tietää, että Suomen kodissa ollaankin yhdessä sitten vasta puolen vuoden päässä, Sara kirjoittaa tunteikkaasti.

Kuva: Sara Siepin kotialbumi

Hetkeä aiemmin Sara julkaisi Instagram-tarinoissaan ihastuttavan yhteiskuvan Pyryn kanssa. Kuva on otettu ilmeisesti Marbellassa.

– Mun aurinko, Sara kirjoittaa otoksen yhteydessä punaisen sydämen kera.

Kuva: Sara Siepin kotialbumi

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
10 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit