Shirly Karvisen ja Sannin pusukuvat päätyivät lehteen – Nyt missikaunotar kommentoi asiaa Aki Linnanahteen podcastissa: ”Jouduin soittamaan puhelun mihin en ollut valmis”

Poppari Sanni ja vuoden 2016 Miss Suomi Shirly Karvinen ovat viihtyneet yhdessä jo viime vuoden lopulta saakka, jolloin rakastavaiset viettivät joululomaa Lapissa.

Sanni ja Shirly on bongattu useasti yhdessä ympäri Suomea, ja kaksikko on päässyt myös useamman kerran Seiskan paparazzikuviin.

Nyt Shirly avautuu suhdeasioistaan Aki Linnanahteen Talk Showssa.

– Kyllä se tuntui tosi alastomalta, kun ensimmäisen kerran lehdessä näki näitä. Se on sellainen puoli, jonka kanssa on elänyt koko elämän, Shirly kommentoi seksuaalista suuntautumistaan.

– En sano, että sitä on kieltänyt itsessään, mutta kun on saanut tietyn mallin perheeltä, ystäviltä, lastenohjelmista… Yhtäkkiä sellainen asia lävähtää mustaa valkoisella lehden kanteen, Shirly kertoo.

Shirly halusi kertoa asiasta vanhemmille, ennen kuin he lukevat asiasta lehdestä.

– Jouduin soittamaan sellaisen puhelun mihin en ollut valmis. Et hei äiti ja iskä, nyt on sellainen tilanne, että olen aina ollut kiinnostunut miehistä, mutta… niin, mahdollisesti myös naiset kiinnostaa.

Liity Gekkosen WhatsApp-kanavalle ja saat kaikki uutiset kätevästi WhatsAppiisi.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit