Sanni juoksi puolimaratonin – laulajan rakas hellitteli erikoisella nimellä ja kakulla!

Laulaja, lauluntekijä ja muusikkona kunnostautunut Sanni on tunnettu sporttisuudestaan. Sanni on pelannut jalkapalloa, mutta maratoni on uusi harrastus. Nyt hän oli juossut puolimaratonin ja kirjoitti kokemuksestaan Instagramiin:

– JUOKSIN PUOLIMARATONIN

– Tää on mulle jotenkin tosi iso juttu. Varmaan siks, et vaikka oon koko elämäni ollu tosi urheilullinen, oon aina luullu et musta ei oo pitkiin matkoihin. Varmaan joku kärkipelaajan syndrooma futisajoilta who knows.

– Sellasen uskomuksen kaa oon elelly menemään kunnes tänä keväänä ihan tavallisella lenkillä yhtäkkii tajusin et mähän en oo koskaan edes kokeillu mihin mun kroppa pystyy, aina vaan kääntyny kotiin tietyssä kohtaa tai tiettyjen kilsojen jälkeen.

– No, sinä aamuna jatkoin juoksuu 10km asti ja niissä euforioissa sit päätin juosta puolimaratonin syksyllä. Olin aikeissa juosta sen jo aikasemmin, mut onneks osaava pt sano et vedetään vasta keikkakesän jälkeen kunnon treeniputki, Hintsa Performance forever. No, homma eskaloitu nyt onnistuneeseen puolikkaaseen. Oon niin onnellinen!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön SANNI (@sannivirallinen) jakama julkaisu

Sanni jatkaa:

– Mä pystyin juoksee 21,1km. Vielä muutama kk sitten en tienny pystyväni ees kymppiin. Miettikää mikä voima meissä on ku vaan lähetään tekemään eikä kuunnella ihan kaikkee mitä oma pää tai vaikka muut sanoo.

– Meuhkasin loppumatkasta mun kanssajuoksijalle Henriikka Piiroiselle miten tuskin olisin edes musantekijä tai artisti jos en joskus ois vaa päättäny et joo tää on vaikeeta mut mä teen sen silti. Ok nyt meni self helpin puolelle mut oon tosissani. USKOTAAN ITTEEMME PRRKELE!

– Ps kotona odotti ylläri viel kaiken päälle, hiiii

Kotoisan yllärin oli tehnyt Sannin rakas Shirly Karvinen, joka oli ostanut herkkuja rakkaalleen. Kakkulaatikossa komeili sana ”päällikölle” kruunun kera.

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit