Seiska: Mielenterveysongelmien kanssa kamppaileva Sanna Kiiski epäiltynä törkeästä petoksesta ja identiteettivarkaudesta – jopa 29 uhria!

Sanna Kiiski on ajautunut pahaan rikos- ja syöksykierteeseen.

Tuore Seiska uutisoi, että nyt telkkarista tuttua juontajaa Sanna Kiiskeä, 47, epäillään törkeästä petoksesta ja identiteettivarkaudesta.

Lehden tietojen mukaan Kiiski väitti tekevänsä pilottijaksoa uuteen Arvoa vai ei -tv-ohjelmaan, jossa ihmiset arvioisivat studioon tuotujen esineiden aitoutta.

Sanna lähestyi useita henkilöitä esineiden lainauspyynnöllä, ja monet luovuttivat kalliit esineensä luottavaisesti Kiiskille. Eräs taho muun muassa lainasi juontajalle 1800 euron arvoiset korunsa.

- ILMOITUS -

Pian lainaajat ymmärsivät, etteivät he ole saamassa esineitään takaisin määräaikaan mennessä. Sanna jätti vastaamatta puhelimeen, eikä kukaan tv-alalla ollutkaan kuullut mistään pilottijaksosta.

Uhrien lisäksi petetyksi joutuivat myös Sannan ns. avustajat.

Seiskan mukaan Sanna on vienyt hänelle luovutetut arvoesineet kahteen eri helsinkiläiseen panttilainaamoon ja saanut niistä rahat.

– Vain muutama ihminen onnistui saamaan Sannalta tavaransa takaisin. Arvioisin, että 95 prosenttia hänelle lainatuista esineistä vietiin kaniin, Seiskalle kerrotaan.

Poliisi tutkii juontajan toimia muun muassa epäiltyjen törkeän petoksen sekä identiteettivarkauden varalta.

Poliisille on ilmoittautunut 29 henkilöä, jotka ovat lainanneet juontajalle arvoesineitä. Huijauksista saatu hyöty on ollut kymmeniä tuhansia euroja.

- ILMOITUS -

Seiskan tavoittama Kiiski kommentoi rikosepäilyä lehdelle ja sanoo olevansa tietoinen poliisitutkinnasta. Myös asianajaja on palkattu.

Kiiski väittää että ohjelmaidealla oli vilpitön tarkoitus. Matkaan tuli kuitenkin muuttujia.

– Olin jäänyt rikollisille velkaa, Kiiski puolustautuu.

Samalla hän muistuttaa saaneensa diagnoosin kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä. Lisäksi hän sai sairauteen väärää lääkettä, jonka myötä hänelle puhkesi mania.

– Minun olisi pitänyt ymmärtää viheltää peli poikki. En todellakaan ollut työkuntoinen.

- ILMOITUS -


Lähde: Seiska

Kuvat:Instagram

Lue lisää

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

SUOSITUIMMAT

Kuulitko mehevän julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected] 

GEKKONEN TARJOAA VIIHDYTTÄVIMMÄT VIIHDEUUTISET MYÖS SOMESSA: