PELAA 20 ILMAISKIERROSTA SWEET BONANZA PELISSÄ

Seiska: Sanna Kiiski on psykiatrisessa hoidossa: ”Salailu ei enää auta”

Tunnettu tv-toimittaja Sanna Kiiski on joutunut psykiatriseen sairaalahoitoon mielenterveysongelmiensa vuoksi.

Nyt Kiiski avautui asiasta Seiska-lehdelle. Sanna kertoo, että hänellä on hiljattain diagnosoitu kaksisuuntainen mielialahäiriö. Hän on viettänyt jo kuukauden psykiatrisessa sairaalassa.

– Olen tällä hetkellä psykiatrisessa hoidossa avo-osastolla. Minulle puhkesi elokuun alussa ensimmäistä kertaa elämässäni maniavaihe, Sanna Kiiski paljastaa Seiskalle.

– Salailu ei enää auta. Avoimuus ja oikea lääkitys johtavat terveemmälle tielle. Olen taistellut itsetuhoisten ajatusten ja erilaisten addiktioiden kanssa jo nuoruudesta asti, Kiiski kertoo lehdelle.

- ILMOITUS -

Sannasta on liikkunut myös juoruja, joiden mukaan hän olisi lainannut suomalaiselta seurapiirikaunottarelta arvokkaita merkkilaukkuja ja koruja kymmenentuhannen euron arvosta, eikä olisi palauttanut tavaroita takaisin.

Seiskan mukaan Kiiski on myös lainannut erilaisilla verukkeilla tutuiltaan ja kumppaneiltaan jopa kymmenientuhansien eurojen summia. Tiedossa ei ole, mihin rahat ovat päätyneet.

Sanna pyytää anteeksi rahasotkujaan.

– Pyydän anteeksi kaikilta, jotka ovat kärsineet toimieni takia ja pyrin parhaani mukaan korjaamaan asioita, kun olen paremmassa kunnossa, Kiiski sanoo Seiskalle.

”Hakkerit” iskivät

Seiskan mukaan Sannasta on näkynyt viime aikoina erikoisia päivityksiä. Yhdessä kuvassa hän seisoo sairaalavaatteissa ja kuvan yhteydessä lukee, että hän on ”kusettanut kaikkia” ja suunnitellut pitkään ”tekeytymistä hulluksi käärittyään ensin 200 000 ystäviltään”.

Kiiski otti järkyttyneenä yhteyttä Seiskaan ja kertoi, että hänen sometilinsä on hakkeroitu. Hän aikoo myös tehdä koiransa tilin kautta tehdyistä julkaisusta rikosilmoituksen.

- ILMOITUS -

Miljoonavelka

MTV3-kanavalla Huomenta Suomi -ohjelmaa vuosia juontanut Sanna Kiiski ajautui pari vuotta sitten miljoonavelkaan hänen Mumin Kaffe -yrityksensä ajauduttua konkurssiin.

Lue lisää

Keskustelu

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

SUOSITUIMMAT

Kuulitko mehevän julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected] 

GEKKONEN TARJOAA VIIHDYTTÄVIMMÄT VIIHDEUUTISET MYÖS SOMESSA: