Kauppiaan rouva täytti 42 vuotta – Sampo Kaulanen hemmotteli vaimoaan luksuslahjalla – Kuva!

Kauppiaan rouva Minttu Kaulanen vietti syntymäpäiväänsä 3. huhtikuuta. Kauppias Sampo Kaulanen osti rakkaalleen ökylahjan.

Sampo julkaisi Instagramissa kuvan vaimostaan, joka oli juuri vastaanottanut hintavan synttärilahjansa.

– Klisheinen sanonta tähän välhiin! Soot kyllä ko punaviini. Päihytät ja saat tekheen kaikkea hullua. Silti sitä pittää saaha aina vain lissää ja lissää. Niin iltasin ko aamusin. Ai niin, ja paranet vain vanheteshaan! Sampo kirjoittaa julkaisun yhteydessä.

– Toivottavasti piät ”ökylahjalaukusta”! Muistakko ku persaukisena haaveiltiin että saahaan tuommonen ”Luikkari” ostettua. No, toistavuosikymmentä siinä meni.. mut siinä se nyt on prkl. Rakastan sua, hyvää synttäriä! mies jatkoi.

Kaulanen jatkoi vaimonsa kehumista:

– Kiitos ko jaksat! Oot ihmisenä, äitinä ihan huippu ja vaimona päällikkö! Rakastajana leijjona ja vihollisena karmea. En nyt keksi siirappisempaa vaan lähen veistään sulle aamukaffet.

Kyseinen ”ökylaukku” on ranskalaisen Louis Vuittonin Horizon-malli, jonka hinta vaihtelee 2 000 euron ja 2 500 euron välillä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön 💫✨Sampo Kaulanen✨🌙 (@kaulasam) jakama julkaisu

Lukuisissa tosi-tv-ohjelmissakin esiintyneet Kaulaset tapasivat toisensa Maikkarin Diili-ohjelman kuvauksissa vuonna 2010. He avioituivat vuonna 2012, ja pariskunnalla on yksi yhteinen lapsi.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
3 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

VIIKON SUOSITUIMMAT

UUSIMMAT

Katso myös nämä

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]