Sami Helenius voitti Selviytyjät Suomi -kisan!

Sami Helenius äänestettiin Selviytyjät Suomi -kilpailun voittajaksi sunnuntai-illan jännittävässä finaalissa.

Ex-kiekkoilija Sami Helenius sai heimoneuvostossa 4 ääntä, ja toiseksi tullut radiojuontaja Tommi Manninen 3 ääntä. Samia äänestivät Karoliina Tuominen, Leo Stillman, ja Julia Korpinen jolle Sami luovutti extra äänestys lipukkeen.

Voiton myötä Sami nappasi itselleen Selviytyjät Suomi -voittajan tittelin ja 30 000 euron palkintopotin.

– Ei paljon sanoja tarvita! Olen äärimmäisen onnellinen, en ainoastaan tästä rahapalkinnosta, vaan ikimuistoisesta kokemuksesta ja uusista ihanista ihmissuhteista – kyllä suomalainen mies on äärettömän onnellinen, Sami sanoo Pudonneen tilityksessä ja puristaa 30 000 euron voittopotista kertovaa puista shekkiä.

Helenius vietti viidakossa kaikkiaan 34 päivää.

– Tällä hetkellä on tunteellinen fiilis. En ole vielä prosessoinut tätä juuri yhtään. Tiedän, saavuttaneeni jotain, mutta uskon menevän hetken, ennen kuin tajuan, mitä on tullut tehtyä. Voi herran pieksut. Vanha mies liikuttuu, Sami kuvailee voittoaan.

Toiseksi sijoittunut Tommi on kertonut olevansa intohimoinen Selviytyjät-fani jo ennen ohjelmaan osallistumistaan. Hän pelasi loppuun asti taitavaa ja harkittua peliä.

–  On valtava klisee, ettei minulle jäänyt mitään hapaankoloon tästä tuloksesta. Tulin voittamaan, mutta peli opettaa niin paljon sinusta itsestäsi ja ylipäätään kaikesta. Mitä en odottanut, olivat nämä matkalla kohtaamani ihmiset. Se, että sain heidät, on valtava rikkaus. Tajusin viimeisellä viikolla, että olemme tehneet kisan, jota on kiva katsoa, ja olen ollut siinä aktiivisena pelaajana, hän pohtii.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit