Näyttelijäpariskunta Kerttu Rissanen, 25, ja Sami Uotila, 50, hempeilevät harvinaisessa yhteiskuvassa: ”Elämä on aika hyvällä radalla”

Salatut elämät -sarjasta tunnetuksi tullut näyttelijä Kerttu Rissanen, 25, on seurustellut jo vuosia niin ikään Salkkareista tutun näyttelijän Sami Uotilan, 50, kanssa. Pariskunta julkaisee harvoin yhteiskuvia sosiaalisessa mediassa.

Nyt Kerttu on kuitenkin lisännyt Instagram-tililleen romanttisen yhteiskuvan Samin kanssa. Hellässä otoksessa Sami antaa rakkaalleen pusun otsalle.

Katso harvinainen hempeilykuva alta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Kerttu Rissanen (@kerttumatilda) jakama julkaisu

Kuvan yhteydessä Rissanen kertaa mennyttä vuotta.

– Jumppaa, yogan harjoittelua, TV:n tekemistä, upeita kokemuksia, innostusta ja onnea, kiirettä ja väsymystä, somen tekemistä. Nää mahtui mun vuoteen ja on tosi kiitollinen olo kaikesta mitä päässyt tekee, Kerttu kirjoittaa.

– Välillä oli tosi kiire mutta loppuvuosi meni sit rauhallisemmin ja oppi ainakin ens vuotta varten suunnittelemaan aikataulut ja arjen taas paremmin.

Kerttu kertoo olevansa onnellinen tämänhetkiseen elämäntilanteeseensa.

– Tuntuu et elämä on aika hyvällä radalla ja toivon, että ens vuonna pääsisi vielä enemmän toteuttamaan haaveita ja löytämään oman polun.

– Kaiken kaikkiaan jäi onnellinen olo kuluneesta vuodesta. Eli kiitos tästä vuodesta myös kaikki uudet ja vanhat ihanat ihmiset elämässäni ❤️ hetken aikaa vielä joulufiilistelyä ja suklaata ja sit kohti uutta vuotta, Rissanen päätti.

Sami on kommentoinut rakkaansa julkaisua:

– Ihana kuva, ja noo, toivottavasti mun ens vuosi ois parempi ku tää, vaikka ei tääkään huonommasta päästä oo ollu!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Sami Uotila (@samiuotila) jakama julkaisu

Julkkisparin 25-vuoden ikäero on aiheuttanut ihmetystä jopa pariskunnan lähipiirissä. Molemmat ovat aiemmin avautuneet asiasta julkisuudessa.

Salkkarit-pari Sami Uotilan, 50, ja Kerttu Rissasen, 25, ikäeroa ihmetellään – ”Vastaus oli onnitteluiden sijaan miksi”!

IL: Salkkarit-tähti Sami Uotila avoimena ikäerostaan Kerttuun: ”Mitä se muille kuuluu”

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit