Salkkareissa pahista näyttelevä Jarkko Miettinen avautui vaikeasta vuodestaan: ”Melkoinen taistelu”

Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Jarkko Miettinen kertoo somepäivityksessään, että hänen viime vuotensa oli melkoinen taistelu.

Miettinen esittää Salkkareissa pahiksena tunnettua Noel Axelssonia.

– Vuosi 2022. Henkilökohtaisesti melkoinen taistelu. Mutta yksi asia nousi kaiken yläpuolelle: ystävät ilman teitä tämä vuosi olisi ollut kovin paljon raskaampi, Jarkko kertoo Instagramissa.

– Muutto on ollut iso muutos, mutta tuonut monet teistä henkisesti sekä fyysisesti lähemmäksi. On ollut ihanaa että elämään on tullut monia teistä takaisin, joihin olen itse pitänyt huonosti yhteyttä viime vuosina.

Jarkko kertoo, että hänen ykkösprioriteettinsa tälle vuodelle on itsestä huolehtiminen.

– Terveys, liikunta, psyyke, niiden huolto olkoon tulevan vuoden tehtävä numero 1. Toiseksi, suunnitelmat, unelmat, tavoitteet maaliin. Tarkoittaa konkreettisia tekoja, joilla asiat saatetaan eteenpäin. Turha odottelu vie energiaa eikä johda tuloksiin. Tänä vuonna nämä hoidetaan loppuun, hän kirjoittaa.

– Ja lopuksi: positiivisuus. Kaikki ei mene aina hyvin, mutta omalla asenteella ja suhtautumisella voi vaikuttaa paljon. Kaikki on mahdollista, ja moni asia käännettävissä voitoksi.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit