Rosanna Kulju on vakuuttunut että on löytänyt elämäänsä sen oikean: ”Oon niin mahdottoman rakastunut”

Entinen Miss Helsinki ja somevaikuttaja Rosanna Kulju paljasti toukokuussa Instagram-tilillään löytäneensä uuden rakkauden elämäänsä.

Nyt missikaunotar hehkuttaa suhdettaan mysteerimieheensä.

Rosanna julkaisi sometilillään onnea hehkuvan selfien.

– Oon nyt varmaan 10min tässä miettinyt mitä kirjoittaisin kuvatekstiksi ja en osaa päättää mitä kirjoittaisin koska olis niin paljon kaikkea sanottavaa, Rosanna aloittaa.

– Sanon ne mitkä on päällimmäisenä mielessä; oon niin mahdottoman rakastunut ja oon vakuuttunut siitä että oon tavannut mun ’the’ ihmisen, hän jatkaa.

Kuljun mukaan myös työrintamalla menee mukavasti. Kaunotar juontaa NRJ-radiokanavan iltoja yhdessä Niko Saarisen kanssa.

– Kaikki duunit on tosi kivoja ja nautin jokaisesta minuutista @nrjfi illassa. Syystakit ja neuleet on ihania. Treenit tuntuu hyvältä ja oon vihdoin oppinut tekemään täydellisen vihersmoothien. Ei mulla muuta just nyt. Kiitollisuus elämän pienistä ja isoista asioista saa mun sielun hymyilemään ja just nyt kaikki on todella hyvin.

– Muistakaa, että meillä on vain tämä hetki joka on nyt. Eilinen meni jo ja huomenna on vasta huomenna. Iloa teidän päivään, Rosanna kirjoitti seuraajilleen.

Rosanna käväisi äskettäin miehensä kanssa myös Seinäjoen Vauhtiajoissa. Seiska julkaisi pariskunnasta paparazzikuvia, joissa miesystävä räpsi Rosannasta kuvia.

Lue myös: Seiska julkaisi kuvan: Rakastunut Rosanna Kulju ja tuore poikaystävä ikuistettiin täydessä työntouhussa Seinäjoen Vauhtiajoissa!

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
6 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit