Rosanna Kulju ja miesystävä halaavat toisiaan puolialasti keskellä Lapin upeaa luontoa – Kuva!

Missiemo ja somevaikuttaja Rosanna Kulju matkusti viikonloppuna romanttiselle lomalle Lappiin yhdessä miesystävänsä kanssa.

Kulju julkaisi upeista maisemista yhteiskuvan rakkaansa kanssa. Otoksessa pariskunta halaa toisiaan pelkät pyyhkeet ympärillään. Taustalla näkyy upea pohjoisen ruskamaisema.

– Me ollaan molemmat yleensä aina Levillä kun käydään Lapissa, mutta nyt tän meidän uuden harrastuksen (lol) myötä tultiin Ylläkselle. Ja pakko sanoa, että nyt kyllä Ylläs vei 100-0 ja saatiin just se mitä haettiin tältä reissulta. Uusia kauniita paikkoja, hienot pyöräilyreitit ja todella rauhallista koko tunturissa vaikka oli porukkaa, Rosanna kertoo reissustaan kuvatekstissä.

Kulju kertoo, että pariskunta on taittanut pitkiä matkoja fillareilla.

– Me pyöräiltiin vähän vajaa 100km yhteensä viikonlopun aikana – käytiin muutama eri reitti. Ihan ensimmäisenä mentiin Kukastunturin lenkki – niin että nousu oli korkeampi ja lasku helpompi. Mielettömät maisemat tunturin päältä!!, Rosanna hehkuttaa.

– Kaikenkaikkiaan ihana reissu parhaan tyypin kanssa, Rosanna summaa Lapin-matkaa.

LUOPUU MISS HELSINKI -KISOISTA

Rosanna voitti Miss Helsinki tittelin vuonna 2015. Hän on itse toiminut myös kyseisen kilpailun järjestäjänä viime vuosina. Nyt edessä on kuitenkin viimeiset missiskabat, jotka hän aikoo järjestää.

– Akut on ladattu tulevaan missien härdelliviikkoon!, hän julistaa.

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit