Roope Salminen paljasti kuvat muodonmuutoksestaan – ”pakko vetää kylpyläkroppa kuvauskondikseen”

Juontaja Roope Salminen käväisi matkalla Suomen rakkaassa naapurimaassa Virossa ja kertoi uudesta viehätyksestä Tallinnaan matkakohteena. Roope kehui auliisti Tallinnan ravintolatarjontaa ja nautti kylpyläkulttuurista. Roope latasi seuraajiensa iloksi kuvasarjan myös kroppansa muutoksesta kylpyläkuntoon.

Roope kommentoi muutosta saatuaan tarjouksen Viron matkasta: ”ensinnäkin tiesin että nyt on nopeesti pakko vetää kylpyläkroppa kuvauskondikseen ja toiseks mietin että kuka lähtee _matkailemaan_ Viroon? Tallinnassa käy kaikki, joku saattaa jopa jäädä yöks, mutta en ollu koskaan kuullut, että Viro ois sinänsä mikään matkakohde”, kertoi Roope Instagramissa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Roope Salminen (@roopesalminen) jakama julkaisu

Roope kommentoi reissua lisää: ”Virossa on alempi hintataso kun Suomessa ja esimerkiks kylpyläkulttuuri ja raflat on siellä toooodella mintissä. mulla oli ihan hiton rentouttavat muutama päivä ja oon niin onnellinen että löysin tän lifehackin. toi oli yhtä helppoo ku jos ois lomaillu Suomessa mutta vähän halvempaa ja pääs enemmän lomafiilikseen ku oli kuitenkin eri maassa. Viro tulee olemaan mun rutiinikohde tästä eteenpäin”.

Roope esitteli jälleen perinteeksi tullutta mieshaalariaan somessa.

”mä saatan olla väsynyt – kun näin ton patsaan niin sanoin innoissani että ”rakas kato! tossa on tommonen merenneito mille on kasvanu jalat”, päivitti Roope tunnelmiaan.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Roope Salminen (@roopesalminen) jakama julkaisu

Lue myös: Roope Salminen hauskuuttaa jälleen talvipukeutumisellaan – Entinen ”mieshaalari” vaihtui uuteen katu-uskottavampaan!

- ILMOITUS -

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]