Lusikka-asennossa nukkunut Roope Salminen palasi julkisuuteen – vaihtoi puheenaiheen pois seksuaalirikoksesta

Muun muassa Putouksesta tuttu näyttelijä-muusikko Roope Salminen tuomittiin hiljattain Helsingin käräjäoikeudessa pakottamisesta seksuaaliseen tekoon. Roope ilmoitti heti tuomion jälkeen että aikoo valittaa siitä.

– Oikeusprosessin jatkumisesta huolimatta pyrin jatkamaan elämääni keskittymällä olemaan paras kollega, läheinen ja isä, mikä osaan olla, Salminen sanaili päivityksessään.

Lue myös: Roope Salminen tuomittiin pakottamisesta seksuaaliseen tekoon: Juontaja valittaa tuomiosta: ”En ole painostanut häntä riisumaan”

Nyt Roope on rikkonut reilun viikon pituisen somehiljaisuutensa. Perjantaina julkaistulla somepostauksella Salminen vie huomion kevyempiin aiheisiin. Mies vertailee humoristiseen sävyyn Ninja Turtles -ja Sinkkuelämää-sarjojen hahmoja.

– Oon täysin varma, että jos sun suosikki Ninjaturtle on Leonardo, sun suosikki Sinkkuelämää-tyyppi on Carrie. Donatello – Charlotte, Michelangelo – Samantha. ite oon isosti Raffaello – Miranda -bandwagonissa, Roope kirjoittaa kuvan yhteydessä jossa hän on sonnustautunut violetin väriseen asukokonaisuuteen.

Salmisen kuvan kommenttiosiosta ei löydä negatiivisia kommentteja, joten voi olla että näyttelijä on niitä ”moderoinut”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roope Salminen (@roopesalminen) on

Lue myös: Roope Salmisenkin kanssa yhteistyötä tehnyt nuori laulajakaunotar Ida Paul on luonnontyttö! – Kuva

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
5 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit