Rita Niemi-Manninen sai törkeän kommentin bikinikuvaansa – avautuu nyt somen varjopuolista: ”Täällä kiusataan ihan huolella”

Hyvinvointiyrittäjä ja televisiosta tuttu Rita Niemi-Manninen julkaisi hiljattain bikinikuvan, jossa hän seisoo käsillään rantahiekalla. Nyt julkkiskaunotar kertoo saaneensa kuvan kommenttiosioon asiattoman viestin.

Lue myös: Kuva: Aurinkoa ja lämpöä ikävöivä Rita Niemi-Manninen venyy rannalla bikinit päällä jännittävään asentoon: ”Upea ilmestys”!

– Some on hyvä väline tuoda esiin omia ajatuksia ja elämää. Se on myös hyvä väline olla ilkeä, lytätä, saada toinen voimaan pahoin, Rita kirjoittaa.

– Muutama päivä sitten postasin rantakuvan, missä jumppasin bikineissä ja sanoma oli, että kaipaan kesää ja lämpöä.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

Rita kertoo, että hän oli jonkun mielestä liian vanha poseeraamaan yllä näkyvässä bikinikuvassa.

– Siihenkin kuvan alle eksyi joku lyttäämään: Olin kuulemma liian vanha sellaiseen ja kuva oli rivo, Niemi-Manninen kertoo.

Rita kertoo, että kiusaaminen on kasvanut seuraajamäärän mukana.

– Some on pahimmillaan raju paikka. Täällä kiusataan ihan huolella.
Kun seuraajamäärät kasvavat, kasvaa myös tuo puoli.

Naisen mukaan some on parhaimmillaan voimaa antava paikka jossa on hyvä puolustaa, kannustaa ja elää mukana. Rita kiittelee myös seuraajiaan saamastaan tuesta.

Temppareista alunperin tunnetuksi tullut kaunotar julkaisi tililleen mustavalkoisen vuosien takaisin bikinikuvan ja kertoo:

– Tämä kuva edustaa mulle vapautta ja naiseuden voimaa. Tämän kuvan ottohetkellä mulla ei ollut hajuakaan somemaailmasta, sen voimasta – niin hyvässä kuin pahassa.

– Ei ollut hajua siitä, että niin moni jättää tykkäämättä, niin moni arvostelee. Ei ollut hajua siitä, että vaikka itse tykkäisit ja kannustaisit aivan kaikkia ja kaikessa, niin kaikki niin eivät tee.

– Tänä päivänä mulla on käsitys. Mulla on hyvin selkeä käsitys ja myös ymmärrys kaikkia kohtaan, Rita kirjoittaa

– Tärkeintä on olla juuri sitä mitä haluaa olla, vahingoittamatta muita. Tärkeintä on OLLA HYVÄ muita kohtaan ja sallia erilaisuus. Myös täällä somessa, hän jatkaa.

– Kumman sä valitset? Hyvän vai pahan? Dissaamisen vai kannustamisen? Vapauden vai ahtauden? Rita kysyy lopuksi.

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
3 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit