Rikkaat ja rahattomat starttaa taas – Rikkaiden roolissa muun muassa Sara Chafak ja Erika Helin!

Nelosen Rikkaat ja rahattomat -sarja palaa telkkariin uusin jaksoin maaliskuun lopussa.

Ohjelman neljännellä kaudella nähdään jälleen joukko erilaisissa taloudellisissa tilanteissa olevia ihmisiä, jotka vaihtavat rooleja keskenään viiden päivän ajaksi.

Sarjassa rikkaat kokevat vaikeuksia selvitä pienellä viikkobudjetillaan, kun taas rahattomat eivät käsitä mihin ihmeeseen jättimäisen budjetin saa tuhlattua. Ennakkoluulot hälvenevät puolin ja toisin, kun osallistujat pääsevät astumaan toistensa saappaisiin.

Uudella Rikkaat ja rahattomat -tuotantokaudella mukana ovat ex-missi Sara Chafak ja Jeffrey Lawman vaihtoparinaan Tinja Poola, OnlyFans-tähti Erika Helin vaihtoparinaan Sara Karvinen, Diili-tähti ja motivaatiopuhuja Janne Immonen vaihtoparinaan Kaisa Minkkinen, entinen päätoimittaja Taru Marjamaa vaihtoparinaan Sirkku Dibba, toimitusjohtaja Maarika Maury vaihtoparinaan Tiina Rahkonen, enkelisijoittaja Lennu Keinänen ja yrittäjä Heidi Parkkinen vaihtoparinaan Arttu Laukkanen, johtaja Jaana Villanen vaihtoparinaan Milla Tamminen sekä Diili-tähti Petri Matero vaihtoparinaan Aliisa ja Jussi Turunen.

Rikkaat ja rahattomat -ohjelman avausjaksossa nähdään Sara Chafak ja Jeffrey Lawman.

Rikkaat ja rahattomat Nelosella ja Ruudussa 29. maaliskuuta alkaen.Kommentti: Missä oikeasti rikkaat luuraa?

Sara Chafakin ja Jeffrey Lawmanin osallistuminen ohjelmaan rikkaiden roolissa on iso yllätys, sillä pariskunnan yhteistulot vuonna 2021 olivat vain 60 000 euroa.

Olisiko ohjelman tiedotteessa kuitenkin sattunut virhe? Kyseisen julkkisparin kuuluisi näiden tulojen perusteella olla ennemminkin ”köyhien” roolissa.

Lisäksi myös Onlyfanssissa aikuisviihdettä tuottavan Erika Helinin voisi suosiolla siirtää rahattomien puolelle, sillä Maltalla viime vuodet asunut kohujulkkis ei tietojemme mukaan juuri ole päässyt rikastumaan Onlyfanssilla.

Rikkaat ja rahattomat -ohjelman kahdella ensimmäisellä kaudella osallistujien joukossa oli miljonäärejä kuten liikemiehet Toivo Sukari ja Henry Aflecht. Miljonääreillä ja muilla oikeasti rikkailla ihmisillä ei taida riittää aikaa viihdeohjelmissa pyörimiseen, joten jotain oli ilmeisesti keksittävä, että osallistujamäärä saatiin täyteen. Ainakin näkyvyys on taattua tilaisuutensa nähneillä pikku-julkuilla, jotka pääsevät nyt telkkariin näyttelemään rikasta.

Lue myös:

- ILMOITUS -

IS: Ex-missi Sara Chafak kärähti rattijuopumuksesta – hehkutti viime kesänä auton tehoja!

OF-tähti Erika Helin möläytti: ”Ilman maksullisia naisia aviomiehesi ei saisi koskaan seksiä”

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
5 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Luitko jo nämä?

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]