Rietas ABREU veneilee rintsikoissa – Kuuma kuva!

Suosikkilaulaja ABREU julkaisi viime perjantaina (21.4.) uuden hittibiisinsä Eilisen mä, joka on saanut huippuhyvän vastaanoton faneilta.

Eilisen mä on kivunnut jo nyt Spotifyn eniten kuunnelluimpien kappaleiden toiselle sijalle heti Gettomasan Meit ei oo -biisin jälkeen.

– Oon niin kiitollinen!!!! Tää määrä mitä ootte kuunnellu uutta biisii on ihan älytön! Ootte PARHAITA! Käy kuuntelee mun uus biisi Eilisen mä, jos et oo viel käyny! Ps. Tän laivan kapteeni on HOT, Abreu kirjoittaa tuoreessa Instagram-päivityksessään.

Laulaja markkinoinut uutuuskappalettaan rohkeilla kuvilla, joissa hän poseeraa muun muassa avonaisessa valkoisessa bleiserissä, jonka alta paljastuu naisen mustat rintsikat.

Jätti cooliudet sikseen

Abreu kertoi Instagramissa myös, ettei hän noudattanut annettuja neuvoja vaikka uusi kappale on iso menestys.

– Mulle on joskus muutama vuos sit sanottu, että jos tapahtuu jotain isoo uralla (tyylii biisi menestyy tosi hyvin, isot keikat sold out tms), ni pitäis esittää coolia. Ei sais näyttää kuinka innoissaan on, vaan pitäis jotenki vaan heittää ohimennen ja vaikuttaa siltä ku se ois vaan perusjuttu ja se on kai jotenki coolimpaa, hän kertoo.

– Mä en aio tehdä niin. Mul on 16v ura takana ja Mun ja mun tuottajien @losrollosmusic tekemää biisiä kuunneltiin mun appin mukaan yli 130k kertaa ekan vuorokauden aikana (kuva 2 viime yöltä). Mul ei oo feattii, en oo räppäri, enkä enää mikään junnukaan. Mä haluan ilmaista et tällaset asiat ON mulle isoja juttuja, enkä välillä voi uskoa et tää on mun elämää vieläkin. KIITOS. Toivotaan biisille pitkää ikää teidän hallussa. Love you all!, Abreu hehkuttaa.

Lue myös: Mies jäi kiinni pettämisestä – Abreu sytytti talon palamaan!

- ILMOITUS -

Viime viikolla Abreu julkaisi märän bikinikuvan, jonka yhteydessä hän kirjoitti:

– Nyt ku sain huomionne täl bikinikuvalla: Mun uus biisi Eilisen mä on ulkona tänä perjantaina 21.4. ja se on ihan sairas bängeri!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
2 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]