IS: Renny Harlin ohjaa uuden komisario Palmu elokuvan: ”Katselemme Suomen näyttelijöiden kermaa…”

Komisario Palmu palaa valkokankaalle yli 50 vuoden tauon jälkeen.

Elokuvaohjaaja Renny Harlin paljasti yllättäen ohjaavansa uuden komisario Palmu -elokuvan. Leffan on tarkoitus ilmestyä vuonna 2023.

Komisario Palmu on Mika Waltarin luoma rakastettu etsivähahmo. Uusi elokuva on parhaillaan taustoitus- ja käsikirjoitusvaiheessa ja Waltarin lapsenlapsi Joel Elstelä on mukana elokuvan käsikirjoittamisessa.

– Onnistuimme Markus SelininJukka Helteen ja Solar Filmsin kanssa rakentamaan yhteyden Mika Waltarin perikunnan kanssa. Työstämme nyt yhdessä Waltarin alkuperäistekstiin perustuvaa, ennen julkaisematonta käsikirjoitusta, Harlin kertoo Iltasanomille.

Uudessa elokuvassa tullaan näkemään tietokoneella tehdyn visuaalisen grafiikan avulla millainen Helsinki oli vuosikymmeniä sitten.

– Tulemme käyttämään nykyaikaista, Hollywoodista tuttua digitaalitekniikkaa muun muassa siinä, että voidaan kuvata oikeaa tämän päivän Helsinkiä, ja sieltä sitten maalata pois tiettyjä moderneja rakennuksia ja laittaa tilalle jotain vanhaa.

– Toivon, että tekniikka mahdollistaa sen, että voimme todella nähdä sen, miltä Helsinki aikoinaan näytti, Harlin kertoo.

Elokuvan näyttelijöitä ei ole vielä valittu, mutta ohjaaja paljastaa että katseet on suunnattu Suomen näyttelijöiden kermaan.

– Katselemme Suomen näyttelijöiden kermaa tätä roolia varten, Harlin paljastaa IS:lle.

Bulgarian pääkaupungissa Sofiassa tyttöystävänsä Johanna Kokkilan, 27, kanssa asuva Harlin ohjasi viime kesänä Luokkakokous 3– elokuvan, jonka ensi-ilta lähestyy.

Johanna ja Renny tapasivat Luokkakokouksen kuvauksissa. Elokuva oli Harlinin ensimmäinen elokuvatuotanto Suomessa 34 vuoteen.

Lue myös: ”Nyt ja ikuisesti”! Renny Harlin, 61, ja fitness-rakas Johanna Kokkila, 26, hehkuttavat raukkauttaan upeilla yhteiskuvilla – Katso!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Renny Harlin (@rennyharlin)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Renny Harlin (@rennyharlin)

Lue myös: Ei puutu lahjoja! Rakastunut Renny Harlin, 61, lahjoo nuorta Johanna-rakastaan tämän syntymäpäiväaamuna – Katso sänkykuva!

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit