Avioero! Renne Korppila ja Iida Ketola-Korppila ilmoittivat eronneensa

Ex-radiojuontaja Renne Korppila ja Iida Ketola-Korppila ilmoitti hetki sitten Instagram-tilillään eronneensa. Pariskunta erosi yhteistuumin ja päätös oli yhteinen.

Renne ja Iida ilmoittivat erostaan omilla Instagram-tileillään.

– Yksi luku elämässä saapuu päätökseensä. Minä ja Iida haemme avioeroa. Mutta älkää surko tai säälikö, tämä on hyvä asia, joka tapahtuu yhteisymmärryksessä. Kuljimme hienon matkan. Siihen mahtui paljon ikimuistoisen upeita kokemuksia ja kasvua. Ja lopulta myös kasvaminen erilleen. Sen hyväksyminen oli lopulta helpotus. Nyt jatkamme eri suuntiin. Uskon että me molemmat löydämme uuden onnen. Ja mikään ei muuta sitä että olet yksi elämänmatkani tärkeimmistä ihmisistä, Renne kirjoitti omalla Instagram-tilillään.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Renne Korppila (@rennekorppila) jakama julkaisu

– Tänään on meidän viides ja viimeinen hääpäivä. Haetaan virallista eroa nyt, kun ollaan saatu kerrottua kaikille ystäville ja läheisille face-to-face, ettei tarvi sitten läheisten lukea lehdistä. Oltiin vuosia hyvä match, kunnes ei enää oltu. On ollu sydäntäsärkevää ja tuskaista seurata kuinka meidän elämät ja arvomaailmat on kulkenu niin eri suuntiin, niin kovalla paineella, ettei siinä oo voinu ku valmistautua irtipäästämiseen.

– On jopa koomista kuinka paljon sitä eroa on vuosien aikana pelännyt, ja nyt kun se tapahtui, on vaan tosi levollinen ja odottava fiilis tulevasta! Mun elämä on muuttunut ja tulee muuttumaan (isoi juttui tulos!!!!!) niin paljon, et tähän yks avioero on paitsi välttämättömyys, myös vahvasti uuden alku. Rohkeita, omannäköisiä askeleita meille molemmille! Soitellaan mut eri bändeissä!, Iida kirjoitti omalla Instagram-tilillään.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön 🌿 OG IIDA KETOLA 🌿 (@ogiidaketola) jakama julkaisu

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
3 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

VIIKON SUOSITUIMMAT

UUSIMMAT

Katso myös nämä

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]