Putous palaa takaisin ruutuihin kaikilla tähdillä – Mukana myös Aku Hirviniemi?

Usko Eevertti Luttinen // Kuva: MTV3

MTV3 tiedotti tänään, että aiempien Putous-kausien tähdet tekevät paluun syksyllä alkavassa Putous Allstars -viihdeohjelmassa.

MTV ei ole vielä paljastanut ketkä näyttelijät pukevat sinisen paidan ylleen syksyllä.

Olisiko mahdollista, että Maikkarille palaa myös ehkäpä kaikkien aikojen hauskin Putous-näyttelijä Aku Hirviniemi? Aku on mukana myös Posse -viihdeohjelmassa, joten jää nähtäväksi riittääkö näyttelijän aika myös muihin tv-projekteihin.

Hirviniemi kuuluu Putouksen alkuperäiseen näyttelijäkaartiin ja hän oli ohjelmassa mukana vuodet 2010-2014.

Riihimäkeläisen suosituimpiin sketsihahmoihin lukeutuu ainakin Sorvan kylän seurakuntapastori Usko Eevertti Luttinen, joka käyttää puheessaan hauskoja ja alatyylisiä sananmuunnoksia.

MTV tiedotti Putous Allstars -ohjelmasta seuraavasti:

”Suomen suurin viihdeohjelma Putous palaa ennennäkemättömällä tavalla, kun aiempien kausien konkareita kokoontuu syksyllä yhteen Putous Allstarsissa! Suosikkinäyttelijät eri kausilta pukeutuvat jälleen sinisiin paitoihin ja pääsevät verestämään muistojaan tulikokeen, näytönpaikan, viikkokatsauksen ja monien muiden tuttujen ohjelmaosioiden parissa. Näyttelijät tuovat tietysti mukanaan myös rakastetuimmat sketsihahmonsa. Viikoittain vaihtuva ensemble valmistaa Putous-show’n täynnä sketsejä, improvisaatiota ja nostalgiaa, tehden samalla hyvää! Näyttelijät keräävät Allstars-kauden ajan pottia tukeakseen vähävaraisia suomalaisia perheitä.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MTVPutous (@mtvputous) on

Liity Gekkosen WhatsApp-kanavalle ja saat kaikki uutiset kätevästi WhatsAppiisi.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit