Nämä näyttelijät tähdittävät tulevaa PUTOUS ALLSTARS -kautta!

Suomalaisia jo kymmenen vuotta naurattanut suosikkiviihdeohjelma Putous palaa ruutuihin syyskuussa ja tällä kertaa kyseessä on Allstars-kausi.

Allstars-kaudella on mukana nimekkäitä näyttelijöitä Putouksen kaikilta edellisiltä tuotantokausilta.

Putous-Allstarsia tähdittää näyttelijät Riku Nieminen, Jenni Kokander, Joonas Nordman, Kiti Kokkonen, Christoffer Strandberg, Jussi Vatanen, Iina Kuustonen, Minka Kuustonen, Mikko Penttilä, Ernest Lawson, Mari Perankoski, Timo Lavikainen ja Pilvi Hämäläinen.

Tekeekö Kiti Kokkonen paluun Tanhupallona? Se selviää syyskuussa, kun mestarit astuvat lavalle viihdyttämään suomalaisia.

Putous Allstars MTV3-kanavalla lauantaisin 19. syyskuuta klo 19.30 alkaen.

View this post on Instagram

AA ETTÄ! Yllätyyys! Niin siistiä olla taas mukana! Tästä tulee niin kivaa 😍 ihana jengi kassassa, lisää huikeita tyyppejä paljastuu kesän mittaan @mtvputous -instassa! 😛 jeee!!! #mtvputous @mtv3suomi #putous #live #comedyshow . . #Repost @mtvputous with @get_repost ・・・ Putous Allstars 8. NÄYTTELIJÄPALJASTUS 💙✨ Aiempien kausien konkareista mukana syyskuussa starttaavalla ennennäkemättömällä #PutousAllstars -kaudella huikea: MINKA KUUSTONEN 🌟 Kerro jokin muisto Putouksesta @minkakuustonen "Yksi lempihetkistäni Putouksessa tapahtui vahingossa: hahmojen vaihdossa Isä Nitron sähköskootterilauta katosi hallinnastani ja törmäsin lavan seinään ja lamppuun ja kaaduin. Nauroin kippurassa ja kumpikaan minä tai Roope ei meinattu päästä maasta ylös ku meitä nauratti niin paljon." . ⭐ Putous Allstars -näyttelijöitä paljastetaan Putouksen somekanavissa perjantaisin! Pistä lisää arvauksia tulemaan 👇🏽

A post shared by Minka kuustonen (@minkakuustonen) on

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit