Presidentti Vladimir Putin rakennuttaa Helsinkiin pilvenpiirtäjää

Näinä poikkeuksellisina korona-aikoina monet ihmiset menettävät bisneksensä ja työpaikkansa. Näin ei ole Venäjän presidentillä Vladimir Putinilla, joka on satapäisen toimittajalaumamme saamien tietojen mukaan rakennuttamassa Helsingin Itä-Pasilaan maailman korkeinta pilvenpiirtäjää. Hankkeen hinta euroina on arviolta 1.9 miljardia. Rakennusprojekti on määrä aloittaa koronahässäkän jälkeen.

”Putin toweriksi” nimetty pilvenpiirtäjä tulee olemaan 829-metrinen, metrin pidempi, kuin Dubain Burj Khalifa, joka on tällä hetkellä maailman korkein rakennus. Putinin tornissa on 164 kerrosta, mikä on taas yksi enemmän kuin Burj Khalifassa.

Rakennuksen alapuolelle ”kellarikerroksiin” Putin on rakennuttamassa maanalaista hiihtoputkea.

Alakerrokset tulevat olemaan lähinnä yritysten toimitiloja, keskivaiheille on varattu asuintilat ja viihdettä presidentin vieraille, jotka vierailevat Putinin luona ympäri maailmaa. Mainittakoon vielä, että kerros 69 on varattu Putinin henkilökohtaiselle asekokoelmalle, josta löytyy pyssyä ja pommia joka lähtöön. Kokoelmaan kuuluu vanhaa ja uutta kalustoa, mainittakoon ainakin AK-47 Kalašnikov, Suomi-konepistooli, Molotovin leipäkori ja toisessa maailmansodassa käytetyt T-28 sekä T34 panssarivaunut. Kerrosta ylempänä sijaitsee Putinin vaatimuksesta hänen oma henkilökohtainen McDonald’s -ravintola ja Starbucks -kahvila.

Ylimmässä kerroksessa, eli ns. ”Penthousessa” on presidentin 250 neliön toimisto valtavalla poreammeella ja kultaisilla arvoesineillä sisustettuna, vähän kuin Scarface-leffassa. Lisäksi ylhäältä löytyy kuntosali, hiihtokeskus sekä uima-allas ja saunaosastot. Ylimmässä kerroksessa sijaitsee myös Putinin oma ”man cave”, jossa hänellä on pelikonsoleista elokuvateatteriin viihdykettä. Paikassa on myös ns. ”hiljainen nurkkaus”, jossa on presidentin oma lempi nojatuoli. Tämä on paikka jossa presidentti Putin voi hiljentyä rauhassa ja syödä silliä ja juoda kuravettä päälle.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Luitko jo nämä?

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]