Pitkään tehohoidossa olleen Heidi Foxellin tilanteesta uutta tietoa

Hyvinkään joukkoammuskelussa vuonna 2012 vakavasti haavoittunut Heidi Foxell on viettänyt useita viikkoja sairaalassa teho-osastolla.

Lue myös: Heidi Foxell on maannut teholle jo viikkoja – puoliso avautuu huolestuttavasta tilanteesta

Tänään maanantaina (12.2.) Foxell sai kuitenkin kuulla iloisia uutisia. Hän pääsee viimein kotiinsa.

Foxell kertoo asiasta Instagram-tilillään.

– Nyt se sitten tapahtui. Meitsi pääsee himaan tänään. Tämä oli silleen tosi yllätys, koska en ajatellut, että ihan heti tänään, mutta olin aika varautunut huomiseen tai keskiviikkoon. Mutta pääsen tänään himaan. Vedettiin lääkärin kanssa yläfemmat, Foxell iloitsee Instagram-tilinsä tarinaosiossa.

– Pitkä reissu, mutta tulipahan tehtyä. Kyllä kannatti. Periaatteessa. Sainpahan sen kystan pois sieltä. Nyt elämä jatkuu, hän toteaa.

Foxell kertoi alkuvuodesta, että häneltä on löydetty munasarjakysta, joka on aiheuttanut paljon kipuja ja tulehduksen. Nyt kysta on kuitenkin saatu leikattua.

Foxellin Noora-puoliso on ollut Heidin tukena vaikeiden aikojen keskellä, ja päivittänyt kuulumisia myös omalla Instagram-tilillään.

– Tajuan mun väsymyksen tason nykyään, kun otan selfieitä. Vaikka luulen hymyileväni, kuvista tulee tällaisia vakavia ja vaisuja, vaikka kuvittelin olevani vähintään neutraali ilmeeltäni, hän kirjoitti.

– Nyt tehon käytäviä on kävelty kolmisen viikkoa päivittäin edes takaisin, Noora lisäsi.

Noora kertoi aiemmin myös, että teho-osastolle ei noin vain mennä, vaan sinne pääsee vain luvan kanssa valvottua reittiä.

– Joskus Heidin vointi oli paljon huonompi kuin olin luullut ja välillä menin teholle nimenomaan juttelemaan kirurgien kanssa ja kysymään niitä kaikista vaikeimpia kysymyksiä. Mitä seuraavaksi, mitä on realistista odottaa ja mikä on pahin skenaario. Usein itkin, jos en matkalla teholle niin sieltä palatessa.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit