Piritta Hagmanilta avoin kirjoitus avioeron jälkeisestä elämästä: ”Tietyille ihmisille lakkasin olemasta”!

Vuoden 2003 Miss Suomen ensimmäinen perintöprinsessa ja hyvinvointiyrittäjä Piritta Hagman julkaisi tunteikkaan ja kipeän tilityksen Instagram-tilillään.

Julkaisussa ex-missi avautuu vaikeista tuntemuksistaan erotessaan aviomiehestään jääkiekkoilija Niklas Hagmanista. Ex-pari oli naimisissa 12 vuotta, ennen kuin liitto päätyi eroon vuonna 2018. Suhteesta syntyi kolme lasta.

Piritta kertoo päivityksessä olevansa liian herkkä ihminen, joka imee muiden energiat puoleensa vaikka hänen oma sisin on ollut haavoilla. Piritta kertoo myös ettei hän olisi jaksanut olla lapsilleen läsnä, jos hän ei olisi päättänyt kadota kuoreensa.

– Olen mieluummin kadonnut kuoreni taakse piiloon. Muuten en olisi kestänyt ja jaksanut olla lapsilleni läsnä.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Piritta Hagman (@pirittahagman)

– Siksi olen saattanut näyttää ulospäin vahvalta kuin teräs… koska haluan niin kovasti tehdä oikein. Jopa omia rajojani rikkoen. Onko se aina ollut järkevää? Ehkä ei. Mutta tämä on minun sieluni oppimatka ja teen sitä parhaan ymmärrykseni mukaan. Yritän auttaa aina kun voin, yritän oppia maailmasta, olen kiitollinen kaikesta mitä minulla on ja erityisesti rakastan olla äiti. Ja silti teen usein virheitä, Piritta kirjoittaa.

Piritta kertoo, että vaikeinta hänelle herkkänä ihmisenä on ollut nähdä ympäröivien ihmisten reaktiot. Piritta kertoo myös, että hänen lähipiirinsä on pienentynyt eron jälkeen.

– Sen näki erityisesti avioeron jälkeen. Tietyille ihmisille lakkasin olemasta, kun heidän maailmassaan sosiaalinen statukseni muuttui. Se on aika erikoinen tunne, kun näit sen konkreettisesti elävässä elämässä. Kuin yhdessä yössä en enää ollutkaan olemassa heille. Toki arvaatte varmasti, että en sitä oikeasti edes kaivannutkaan, mutta se oli silmiä avaavaa nähdä, Piritta muistelee.

Piritta on kuitenkin luottavainen sen suhteen, että hän on aina rakkaiden ihmisten ympäröimänä.

– Rakkaimmat, sielunsiskot pysyvät ympärilläni ja saapuvat elämääni ajallaan. Kodistani olen luonut hellin käsin uuden. Uskon, että rakkaus säilyy perheessämme, muuttaen vaan muotoaan irtipäästämisen kautta. Minun tehtäväni on uskaltaa kulkea omaa polkuani eteenpäin ja luottaa, että elämä kuljettaa juuri oikeaan suuntaan, Piritta päättää.

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit