Piritta Hagman avautuu äitiydestä itkuisessa päivityksessä: ”Äitien väsymys, uupumus ja kyyneleet jäävät huomaamatta”

Hyvinvoinnin parissa työskentelevä fysioterapeutti ja ex-missi Piritta Hagman, 41, julkaisi Instagram-tilillään rehellisen avautumisen äitiydestä.

Piritta latasi tililleen kuvan, jossa hänen kasvoilla valuu kyyneliä. Kuvan yhteydessä Piritta kertoo, ettei äidit yleensä itke muuten kuin salaa, koska he eivät halua lasten hätääntyvän ja kantavan huolta.

Lue Pirittan itkupäivitys alta:

”Äitien kyyneleet. Kukaan ei koskaan näe niitä. Ne itketään, kun lapset ovat menneet nukkumaan tai eivät vielä ole heränneet. Ne vuodatetaan auton ratissa, kun kukaan ei näe. Työmatkalla, kauppareissulla. Vessassa salaa, kun joku jo koputtaa ovelle ja pyytää jotain. Niinä harvoina hetkinä, kun olemme yksin.

Äitien väsymys, uupumus ja kyyneleet jäävät 99% huomaamatta kaikilta läheisiltäkin. Me emme halua lasten huolehtivan. Me emme halua tunnustaa ettemme jaksa. Emme olla heikompia kuin muut, jotka suorittavat saman hymyn takana kuin mekin, kun kyyneleet on taas pyyhitty pois. Joskus emme halua itsekään uskoa, että kaikki mistä unelmoimme pitkään on näin raskasta. Tai sen unelman kariutuminen.

Mutta totuus on, että tavallinenkin elämä ja huolet ovat raskaita. Ja on raskasta yrittää olla mahdollisimman hyvä kokoajan.

Halaukseni kaikille teille muillekin äideille, joita välillä väsyttää. Me teemme parhaamme ja välillä aivan liikaakin. ♥️ Itku auttaa, ja luojan kiitos kohta tulee taas uusia tunteita, kun vain antaa tämän tunteen nyt tulla.”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Piritta Hagman (@pirittahagman) jakama julkaisu

PIRITTA SAI YMMÄRRYSTÄ JA TUKEA KUVAN KOMMENTEISSA

Useat julkkisnaiset lähettivät Pirittalle tsemppiä kuvan kommenttiosiossa.

– Vaikein asia elämässä on osata kasvattaa lapsia! Ja vaikeuskerrointa tuo lisää maailman erilaisuus omaan lapsuuteen verrattuna. Se kuitenkin riittää, että tietää tekevänsä kaikkensa. Ja sekin on ihan ok, että aina ei jaksa. Halauksia sinne. ja kaikille muillekin upeille äideille. Lapsi on maailman arvokkain lahja ja paras opettaja, hyvinvointiyrittäjä Jutta Larm kirjoitti.

Myös laulaja TV-lääkäri Pippa Laukku, laulaja Jannika B, kohukaunotar Nanna Karalahti tsemppasivat Pirittaa.

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit