Piritta Hagman on rohkea nainen! Julkaisi intiimin imetyskuvan somessa: ”Imetys pitää saada näkyväksi” – Katso kuvat

HUH MINKÄ TEIT PIRITTA SINI KYLLIKKI HAGMAN!

Piritta Hagman, 41, on takavuosien missikaunotar, joka oli naimisissa ex-jääkiekkoilija Niklas Hagmanin kanssa. Pariskunta ehti olla 12 vuotta naimisissa, ennen kuin ero tuli lopullisesti vuonna 2018. Tästä se sukunimikin on jäänyt. Ex-parilla on kolme yhteistä lasta Lukas, Lila ja Eliana.

Terveys- ja ravitsemusalalla nykyään työskentelevä Piritta on nyt julkaissut harvinaisia imetyskuvia itsestään Instagram-tililleen.

Piritta kertoo että elokuun alussa vietettiin imetysviikkoa, ja tämän kunniaksi kaunotar kaivoi kotialbumeistaan vanhoja imetyskuviaan.

Näin kolmen lapsen äiti kertoo asiasta Instagramissa:

– Totuus nimittäin on se, että jouduin oikein etsimällä etsimään näitä kuvia. Olen harmitellut viime vuosina useaankin otteeseen, ettei minulla ole montaakaan imetyskuvaa itsestäni, Piritta aloittaa Instagram-tilillään.

– Muistakaa siis ehdottomasti ottaa mahdollisimman paljon kuvia (samoin raskausaikana). Erityisesti tämä vinkkinä teille isille, joiden vastuulla on muistaa kuvata myös äitiä, joka yllättävän usein on perheessä se, joka tavallisesti ottaa kaikki valokuvat, hän jatkaa.

– Eräänä päivänä, yllättävänkin pian, arkisten tilanteiden valokuvat ovat koko perheelle äärettömän rakkaita muistoja. Ei välttämättä jaettavaksi kaikille, mutta jos olette niitä valmiita jakamaan… näyttäkää ja olkaa ylpeitä niistä!

– Imetys pitää saada näkyväksi, sekä arjessa että kuvissa. Ja jos joku näkee jotain seksuaalista, provosoivaa tai ongelmallista rintaruokinnassa tai imetyskuvassa… Se on täysin katsojan oma ongelma. Kasvavien tyttöjen ja ihan kaikkien ihmisten ikään ja sukupuoleen katsomatta pitää nähdä rinnat muutenkin kuin seksualisoituna tai muotikuvissa, Hagman lataa.

– Nämä kuvat ovat melkein 10 vuoden takaa. Muistan olleeni niin onnellinen tuossa hetkessä. En voi edelleenkään käsittää mihin aika on kadonnut, koska tämä kuvassa imetettävä taapero on nykyään jo huikaisevan upea nuori neito, Piritta kertoo lopuksi.

Katso Pirittan imetyskuvat alta (nuolesta näet toisenkin kuvan).

 

View this post on Instagram

 

Elokuun alussa vietettiin imetysviikkoa ja minulla ei valitettavasti silloin ollut mahdollisuutta penkoa valokuva-arkistoamme (kaikki 10 miljoonaa 😅 valokuvaa olivat kotona kovalevyllä). Totuus nimittäin on se, että jouduin oikein etsimällä etsimään näitä kuvia. Olen harmitellut viime vuosina useaankin otteeseen, ettei minulla ole montaakaan imetyskuvaa itsestäni. Onneksi on kuitenkin edes muutama, jotka lahjakas valokuvaaja ja ystäväni @elinamanninen aikoinaan taltioi perhekuvauksen yhteydessä, koska nämä kuvat ovat rakkaita kuvan pikkuiselle tytölle, eivät vain minulle. Muistakaa siis ehdottomasti ottaa mahdollisimman paljon kuvia (samoin raskausaikana). Erityisesti tämä vinkkinä teille isille, joiden vastuulla on muistaa kuvata myös äitiä, joka yllättävän usein on perheessä se, joka tavallisesti ottaa kaikki valokuvat. Koska voi hyvin olla, että sillä hetkellä tuoreen äidin kädet ovat ihan täynnä, jonka lisäksi hän saattaa kokea kehonsa näyttävän vieraalta ja vääränmalliselta kaiken sen muutoksen keskellä ja välttää kuvia. Silloin kauniit sanat ja kumppanin rakastavat silmät ovat merkittävä hellyyden osoitus. Kuten myös herkät ja ihanat valokuvat. ❤️ Eräänä päivänä, yllättävänkin pian, arkisten tilanteiden valokuvat ovat koko perheelle äärettömän rakkaita muistoja. Ei välttämättä jaettavaksi kaikille, mutta jos olette niitä valmiita jakamaan… näyttäkää ja olkaa ylpeitä niistä! Imetys pitää saada näkyväksi, sekä arjessa että kuvissa. Ja jos joku näkee jotain seksuaalista, provosoivaa tai ongelmallista rintaruokinnassa tai imetyskuvassa… Se on täysin katsojan oma ongelma. Kasvavien tyttöjen ja ihan kaikkien ihmisten ikään ja sukupuoleen katsomatta pitää nähdä rinnat muutenkin kuin seksualisoituna tai muotikuvissa. Nämä kuvat ovat melkein 10 vuoden takaa. Muistan olleeni niin onnellinen tuossa hetkessä. 😍 En voi edelleenkään käsittää mihin aika on kadonnut, koska tämä kuvassa imetettävä taapero on nykyään jo huikaisevan upea nuori neito. ❤️ #imetysnäkyväksi #imetysmyönteisyys Kuva @elinamanninen

A post shared by Piritta Hagman (@pirittahagman) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Piritta Hagman (@pirittahagman) on

Piritta Hagman juontaa syksyllä alkavan Sinkkuäidille sulhanen -ohjelman.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Piritta Hagman (@pirittahagman) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Piritta Hagman (@pirittahagman) on

Liity Gekkosen WhatsApp-kanavalle ja saat kaikki uutiset kätevästi WhatsAppiisi.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit