No nyt! Kuumaakin kuumempi Piritta Hagman puhuu seksikumppanien määrästä! ”Kannattaa miettiä laatua”

Fysioterapeuttina työskentelevä ex-missi Piritta Hagman, 41, julkaisi Instagram-sivuillaan suoran ja häpeilemättömän kirjoituksen, jonka aiheena on seksi ja seksikumppanit. Piritta muistuttaa julkaisussaan, että naiset saavat nauttia seksuaalisuudestaan yhtä vapaasti kuin miehetkin.

Hagman painottaa, ettei kenenkään tarvitse esimerkiksi hävetä seksikumppaniensa määrää. Kaunottaren mukaan paljon tärkeämpää on huolehtia ehkäisystä ja turvallisuudesta tauteja vastaan.

– Kaksinaismoralismi elää vahvana ja väkevänä. Huora tai ”helppo” ovat edelleen termejä naiselle, jolla on paljon seksikumppaneita ja joka nauttii seksuaalisuudestaan yhtä vapaasti kuin mies, Piritta Hagman aloittaa päivityksensä.

– Samanlaista käyttösanastoa ei kuitenkaan miehelle edes ole. Tai kuinka usein olet kuullut miestä haukuttavan mieshuoraksi? En minäkään, hän toteaa julkaisussaan.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Piritta Hagman (@pirittahagman)

– Kenenkään ei tarvitse hävetä seksikumppaniensa määrää. Sen sijaan itsensä ja kumppaninsa suojaaminen seksitaudeilta sekä ehkäisystä huolehtiminen, on aina molempien osapuolien yhtäläinen vastuu. Niiden lisäksi kannattaa miettiä laatua. Nautinko tästä? Osaanko kertoa mistä nautin? Tunnenko kehoni hyvin ja voisinko olla vielä enemmän läsnä itselleni ja toiselle? Hagman täsmentää.

– Muutama prinssiksi naamioitunut rupisammakko osuu aina valitettavasti jokaisen kohdalle eli stressiä ei siitä kannata ottaa. Kunhan pitää huolta terveydestään ja turvallisuudestaan, elämä jatkuu, Hagman päättää.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Piritta Hagman (@pirittahagman)

Piritta ja Niklas Hagman erosivat joulukuussa 2018 12 vuotta kestäneen avioliiton jälkeen. Ex-pariskunnalla on kolma yhteistä lasta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Piritta Hagman (@pirittahagman)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Piritta Hagman (@pirittahagman)

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
2 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit