Tv-lääkäri Pippa Laukalta surullinen päivitys: ”On kulunut viikko, kun me erottiin – en muista, että olisin koskaan itkenyt yhtä paljon”

Urheilulääkäri ja kirjailija Pippa Laukka julkaisi äskettäin Instagram-tilillään päivityksen, joka varmasti säikäytti monet hänen someseuraajistaan.

Dramaattinen päivitys alkaa näin:

– On kulunut viikko kun me erottiin. En edes muista milloin olen itkenyt viimeksi, saati että olisin koskaan edes itkenyt yhtä paljon kuin olen itkenyt viikon sisällä. Kun heräsin lähtösi jälkeisenä aamuna, tuntui kun joku olisi laittanut raskaan kiven rintakehälle. Ahdisti niin että henkeä salpasi, Pippa suree.

Pippa kertoo, että suru ja ahdistus yltyivät niin kovaksi, ettei hän kyennyt edes tekemään töitä.

– Minä joka en ole tainnut olla kertaakaan sairauslomalla kymmeneen vuoteen, en pystynyt menemään seuraavana päivänä edes töihin. Ahdistus ja suru olivat niin kovia. Vaikka minua on siunattu ystävillä ja läheisillä, olit minulle paras ystävä – se jonka seurassa viihdyin aina, Pippa kirjoittaa.

Nainen on ladannut Instagram-julkaisunsa yhteyteen kuvia rakkaasta Tassu-koirastaan, joka menehtyi viikko sitten 11 vuoden iässä.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

 

View this post on Instagram

 

Henkilön Pippa Laukka (@pippalaukka) jakama julkaisu

– Yhteiset sieniretket, älypelileikit kotona, kainaloon möngertämiset ja pihaleikit ulkona. Häntä heiluen odotit aina kotiovella, iloisena ja valmiina lenkille ja leikkeihin, Pippa kirjoittaa.

Koira jouduttiin ilmeisesti lopettamaan, ja päätös oli Pippalle kova paikka.

– Koiran omistajan rakkaudellisin teko, ja ehdottomasti vaikein päätös, on päästää pois kärsimästä, kun sen aika on. Lemmikkien omistajalle sanon, että ei kannata murehtia sitä hetkeä etukäteen, se ei nimittäin vähennä luopumisen tuskaa eron hetkellä.

– Jotkut lappilaiset kuulemma sanovat, että kun koira kuolee, hän lähtee revontulirekeen. Se on minusta todella kauniisti sanottu ja haluan ajatella, että nyt voit kirmata ilman vaivoja. Valtava suru ja ikävä on, mutta vielä enemmän hauskoja yhteisiä muistoja, jotka kirkastuvat kaiken aikaa kun aikaa kuluu.

– Kiitos että valitsit meidät ja kiitos, että saimme olla sun lauma kokonaiset 11vuotta. Tassu 2010-2021, Pippa kirjoittaa tunteikkaan päivityksen lopuksi.

Pippa Laukan suru-uutisesta uutisoi ensin Seiska.

 

View this post on Instagram

 

Henkilön Pippa Laukka (@pippalaukka) jakama julkaisu

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit