Petteri Orpo kommentoi Sanna Marinin bilekohua telkkarissa

Yökylässä Maria Veitola -ohjelman tuoreessa jaksossa toimittaja Maria Veitola vierailee kokoomuksen puheenjohtajan Petteri Orpon luona Turussa. Jakso on nähtävissä jo MTV Katsomossa.

Jaksossa Orpo vie Veitolan kookomuksen piiritoimistolle sekä metsäretkelle. Kaksikko myös kokkaa ruokaa yhdessä.

Veitola ottaa jaksossa puheeksi muun muassa pääministeri Sanna Marinin viime kesäisen bilekohun. Orpo pysyi tuolloin vaiti koko asiasta, toisin kuin monet muut poliitikot.

– Tämä on varmasti sinulle tosi kiusallinen aihe ja sinä joudut olemaan kieli keskellä suuta. Mutta voidaanko vähän jutella siitä, mitä mieltä sinä olit meidän nykyisen pääministerin bailaamisesta? Veitola kysyy.

Orpo myöntää, että on tietoisesti jättänyt kommentoimatta asiaa.

– Jos olet huomannut, niin en ole sanonut siihen mitään. Haluan oikeasti pidättäytyä siinä, että oppositiojohtajana arvioin työn tuloksia. Minusta tuntuu, että ei kukaan kaivannut siihen minun viisastelua, Orpo sanoo.


Orpo myöntää Veitolalle, että hänen mielipidettään asiasta on kyselty paljon. Hän sanoo, että suomalaisten reaktio olisi ollut toisenlainen, mikäli hän itse olisi joutunut vastaavanlaisen bilekohun keskelle.

– Olen hyvin perinteinen poliitikko, niin olisi ollut perinteisempi tapa kohdata tämä asia, Orpo kommentoi.

Petterillä ei ole juurikaan kommentoitavaa Marinin bilekohuun liittyen. Sen sijaan hän painottaa armollisuutta ja sitä, että on tärkeää käyttäytyä kunnioittavasti muita kohtaan.

– Meidän pitäisi olla armollisia ja ymmärtäväisiä toinen toisiamme kohtaan. Me olemme niin pieni porukka, että jos me vahditaan kaikessa koko ajan toisiamme ja etsimme virheitä toistemme sanomisista, niin ei se kasvata tasapainoista yhteiskuntaa, Orpo kertoo.


Yökylässä Maria Veitola -ohjelma torstaisin MTV3-kanavalla kello 21.00 ja MTV Katsomossa.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:AOP, MTV

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
2 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit